Siera kūkas vispār nav tās liesākās kūkas, bet šajā receptē svaigo krēmsieru, kura tauku procents ir diezgan augsts, aizstājam ar grieķu jogurtu, kas satur vien 10 procentus tauku.
Sandija Šēnberga
Sarežģītība
Zema
Personas
20 cm diametra veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st 30m
Kopējais laiks
1st 50m
Sastāvdaļas:
Pamatnei
150 g viegli drūpošu cepumu
3 ēdamkarotes sviesta
Pildījumam
700 g liesa jogurta (ja nebaida treknums, vari izmantot jebkuru krēmsieru)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!