• Dedzinātā basku siera kūka

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    30. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dedzinātā basku siera kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Dedzinātā basku siera kūka
    Kūka, ko ļoti vienkārši pagatavot, taču tā ir eleganta un neticami bagātīga. Recepte, ko noteikti izmēģināt – arī, ja kūku cepšana nav tavs aicinājums.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    1st
    • Sakuļ krēmsieru, maskarponi, saldo krējumu, cukuru, vaniļu un sāli.
    • Pa vienai pievieno olas.
    • Pēdējos iejauc miltus.
    • Formu izklāj ar cepampapīru divās kārtās, ieklāj siera masu un cep 200 grādos aptuveni 50 minūtes, kamēr virsa apdegusi.
    • Atdzesē. Pēc vēlēšanās vardekorēt ar plombīra saldējumu, karameļu mērci un grauzdētiem pekanriekstiem.
    • Karameļu mērcei cukuru ber pannā, pievieno nedaudz ūdens un karsē, kamēr
    • cukurs kļūst brūns.
    • Uzmanīgi, pa daļām pievieno saldo krējumu. Atdzesē.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē