• Ceptu ābolu marmelāde

    Marmelādes
    Ilze Klapere
    23. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Nebrīnies – aprakstā neatradīsi, ka āboli būtu jācep! Nosaukumā ietvertais nozīmē vien to, ka šai marmelādei piemīt ceptu ābolu garša, un tas ir piparkūku garšvielas dēļ. Turklāt šo garšvielu var pagatavot pats!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    20m
    5 vērtējumi
    5/5

    !!! Piparkūku garšvielu maisījumu var nopirkt, bet var arī pagatavot pats. Ņem dažas krustnagliņas, kādu smaržīgo piparu, pārdesmit koriandra graudu, kādu kardamona pāksti un samaļ kafijas dzirnaviņās, tad pievieno maltu kanēli, rīvētu muskatriekstu, ingvera pulveri… Visu pēc garšas un patikšanas!

    Vēl idejas ievārījumiem:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē