• Cepts ābols ar marcipānu un valriekstiem

    Deserti
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    27. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Šī ir recepte ceptu ābolu mīļotājiem – marcipāns un valrieksti ceptajam ābolam piešķir ļoti labu, aromātisku garšu kombināciju!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    3
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    50m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē