Vienkārši un ģeniāli! Būs vajadzīgi āboli – tik, cik ēdēji, bet pārējās sastāvdaļas lieto pēc garšas un patikšanas. Daina iesaka izvēlēties Antonovkas šķirnes ābolus, jo tie pēc cepšanas kļūstot mīkstāki nekā citi. Vēl vajadzēs brūno cukuru, medu, kanēli, kā arī putukrējumu pasniegšanai.
1.Vispirms āboliem izņem viducīšus – to var ērti paveikt ar speciālo seržu izņēmēju rīku vai mazu nazīti.
2.Viduču iedobumos iepilda nedaudz medus, brūno cukuru un kanēli. Desertam var pievienot vēl dažādas sastāvdaļas, piemēram, krustnagliņas, karameles, cepumus. Dainai patīk pievienot vaniļas pāksts sēkliņas, kas radot perfektu garšu.
3. Pildītos ābolus liek cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes. Ja āboli lielāki – nedaudz ilgāk.
4. Kamēr āboli ir cepeškrāsnī, sakuļ putukrējumu.
Variants: putukrējuma vietā var izvēlēties arī vaniļas vai kādu citu iemīļotu saldējumu.