• Cepamdesiņu panna ar papriku un tomātiem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    7. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Cepamdesiņu panna ar papriku un tomātiem**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Cepamdesiņu panna ar papriku un tomātiem**
    Elementāri pagatavojamas vakariņas vienā pannā – turklāt ļoti garšīgas! Sulīgas desiņas un dārzeņi aromātiskos garšaugos. Baudiet ar kraukšķīgu, apgrauzdētu maizi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Desiņas ar spicu nazi sadursta, lai cepoties neplīst, vienmērīgi izklāj lielā cepampannā uz ieklāta cepampapīra.
    • Mazās paprikas gareniski pārgriež, šalotes sagriež daiviņās, ķiplokus sīki sakapā, liek klāt mazos tomātiņus, pārkaisa sāli, piparus, pārlaista 2–3 ēdamkarotes olīveļļas, labi sajauc.
    • Liek pannā pie desiņām, pārliek ar timiāna zariņiem un bazilika lapiņām.
    • Pannu liek krāsnī 230 grādu temperatūrā, cep 15–20 minūtes, cepšanas vidū apgrozot, līdz dārzeņi ir mīksti, sāk viegli apbrūnēt un desiņas izceptas.
    • Pārkaisa ar svaigām bazilika lapiņām, klāt var piekost maizi.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē