- Auzu miltus saberž ar 50 g cukura, kanēli, mazos gabaliņos sagrieztu sviestu un šķipsniņu sāls.
- Pievieno 1 olu un mīklu labi samīca. Uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
- Tad to izrullē apaļā plāksnē un ieklāj 20–22 cm lielā tartes veidnē, nolīdzina augšmalu, izklāj ar cepampapīru, pieber ar smagumu – speciālām bumbiņām vai zirņiem, pupām.
- Liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15 minūtes.
- Izņemtu no krāsns veidni atbrīvo no smaguma, nedaudz padzesētu piepilda.
- Pildījumam – 3 olu dzeltenumus saputo ar 50 g cukura un vaniļas cukuru, iemaisa saberztu vai sablendētu biezpienu, mannu un 2 ar 50 g cukura saputotus olu baltumus.
- Visapkārt gar malu biezpiena masā citu pie citas sasprauž plānas ābolu šķēlītes.
- Liek krāsnī, 170 grādos cep apmēram 40 minūtes.
- Stingri saputo atlikušo olas baltumu, tam pamazām pievienojot 50 g cukura.
- Bezē masu pikās iespiež tukšajā tartes viducī, cep vēl 200 grādu temperatūrā, līdz bezē viegli apbrūnē.
- Atdzesētu tarti sagriež.