• Biešu siera kūka

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    26. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu siera kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Biešu siera kūka
    Koša, neparasta kūka, kuras pagatavošana ir pārsteidzoši vienkārša. Nekādas cepeškrāsns un laikietilpīgas ķimerēšanās – sulīgs, veselīgs un ļoti gards kārums.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Pamatnei sablendē cepumus, samaisa ar kausēto sviestu un ar pirkstiem vai kartupeļu stampiņas palīdzību iespiež ar cepampapīru izklātas formas pamatnē. Noliek vēsumā.
    • Krēmsieru saputo ar cukuru, vaniļu un rikotu. Pievieno sablendētas bietes un izkausētu
    • želatīnu.
    • Saldo krējumu saputo ar apelsīnu miziņu un pievieno pārējai masai.
    • Visu klāj uz pamatnes un liek aukstumā vismaz uz pusstundu.
    • Želejai sulu sajauc ar uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, ar karoti
    • pārlej kūkai.
    • Liek ledusskapī kārtīgi sastingt. Izdekorē.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē