Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Biešu siera kūka

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    26. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu siera kūka
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Biešu siera kūka
    Koša, neparasta kūka, kuras pagatavošana ir pārsteidzoši vienkārša. Nekādas cepeškrāsns un laikietilpīgas ķimerēšanās – sulīgs, veselīgs un ļoti gards kārums.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Pamatnei sablendē cepumus, samaisa ar kausēto sviestu un ar pirkstiem vai kartupeļu stampiņas palīdzību iespiež ar cepampapīru izklātas formas pamatnē. Noliek vēsumā.
    • Krēmsieru saputo ar cukuru, vaniļu un rikotu. Pievieno sablendētas bietes un izkausētu
    • želatīnu.
    • Saldo krējumu saputo ar apelsīnu miziņu un pievieno pārējai masai.
    • Visu klāj uz pamatnes un liek aukstumā vismaz uz pusstundu.
    • Želejai sulu sajauc ar uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, ar karoti
    • pārlej kūkai.
    • Liek ledusskapī kārtīgi sastingt. Izdekorē.

     

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk