• Aukstā zupa no Andalūzijas Zoque

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    25. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aukstā zupa zoque
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Aukstā zupa zoque
    Ideāla rītam pēc ballītes. Aukstā zupa no Kordovas, kas citu auksto zupu vidū izceļas ar īpaši temperamentīgu krāsu un garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    • Tomātus un papriku sagriež gabalos, burkānus sagriež mazos gabaliņos, pievieno arī ķiploku un visu sablendē.
    • Maizei nogriež garozu, iedrupina sablendētajā maisījumā, ļauj īsu brīdi izmirkt, tad labi sakuļ, pievieno etiķi un ūdeni.
    • Zupa ir bieza, ja gribas šķidrāku, pielej vairāk ūdens, pēc garšas iemaisa sāli un piparus, beigās pievieno un iekuļ eļļu.
    • Uz pāris stundām zupu liek ledusskapī.
    • Zupu pasniedz, sadalītu porcijās, to var greznot, virsū uzliekot plānu šķiņķa šķēlīti, melones šķēlīti, vārītu olu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē