Ukraiņu tradicionālajā virtuvē ir atrodama aukstā zupa okroška, kas iedvesmoja radīt šo biešu aukstās zupas recepti – pamēģini arī tu! Kefīra vietā kvass un sanāk ļoti spirdzinoši.
Maruta Rampāne
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
2st
Kopējais laiks
2st 30m
Sastāvdaļas:
4 nelieli kartupeļi
500 ml ūdens
1 ēdamkarote sinepju
1 avokado
1-1,5 tējkarotes sāls vai melnā akmens sāls (kala namak)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!