Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Aukstā zupa ar bietēm un kefīru

    Aukstās zupas
    Liene Bērziņa
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Aukstā zupa ir neatņemama latviešu ēdienkartes sastāvdaļa, un tās dažādās variācijas padara to piemērotu ikvienai gaumei. Neatkarīgi no tā, vai tiek gatavota klasiskā aukstā zupa ar kefīru, aukstā biešu zupa ar kefīru vai pat aukstā zupa bez kefīra, tās atsvaidzinošā garša vienmēr ir garantēta. Daudzu izvēle ir aukstā zupa ar desu, citi izvēlas vieglāku variantu – auksto zupu ar ūdeni. Lai arī aukstās zupas receptes atšķiras pēc sastāvdaļām un pagatavošanas niansēm, viena lieta ir skaidra – aukstā biešu zupa ir latviešu iecienīts ēdiens siltā laikā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    40m
    Kalorijas (uz 100G)
    66

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē