• Aukstā biešu zupa ar fiksajām maizītēm. TV raidījumu veidotājas Martas Seleckas recepte

    Aukstās zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    «Šis ir mans veltījums visām saimniecēm, kurām ikdienā nav daudz laika ēst gatavošanai, tomēr gribas, lai rezultāts būtu patiesi garšīgs!» tā par šo recepti saka Marta Selecka un atklāj, ka aukstās zupas recepti savulaik aizguvusi no aktrises Aurēlijas Anužītes-Lauciņas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Tikmēr izņem no saldētavas mīklu un atlaidina to. Katru plāksni sagriež 6 daļās – aptuveni 3 × 4 cm lielos taisnstūrīšos. Plātī ieklāj cepampapīru, uz tā izkārto mīklas gabaliņus. Tomātu un mocarellu sagriež šķēlītēs. Uz katra mīklas taisnstūrīša liek tomāta šķēlīti, uz tās – mazu kriksīti bazilika pesto. Pa virsu kārto mocarellas siera šķēles. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz siers izkusis un tam izveidojušās brūnas, kraukšķīgas maliņas.

    Citas slavenību receptes:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē