Izcili salātiņi dārza svētkiem vai piknikam! Īpaši tos novērtēs svaigi sālītu zivju mīļotāji un tie, kuri mīl kinzas un laima sulas jaudīgo savienību, bet, ja nu svaigs koriandrs nav tie mīļākie zaļumi, var izmantot arī pētersīļus vai dilles.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
15m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 vidējs sarkanais sīpols
sāls
1 laims
1 neliela lašveidīgās zivs (forele, lasis, arktiskā palija) vai zandarta fileja bez ādas (ap 300-400 g)
4 nelieli, tvirti lauku gurķīši
1 krietna sauja krāsainu ķirštomātiņu
pāris šķēlītes marinētu halapenjo piparu (ja patīk asumiņš)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!