Rudens Restorānu nedēļa, kas norisināsies no 3. līdz pat 12. novembrim, šogad apvieno ne tikai Cēsu novada garšu, bet arī amatniecības, kultūras, mākslas, zinātnes un mūsdienu radošo profesiju talantus, radot pārsteidzošus tandēmus. Šefpavāri sadarbībā ar Cēsu novadā atpazīstamām personībām izcels bagātīgās rudens garšas, vietējo produkciju un savus talantus. Savukārt restorānu viesiem tiks sniegta unikāla iespēja baudīt maģisku Cēsu novadnieku radītu un iedvesmotu kopdarbu. Gaidāmās Restorānu nedēļas moto «Saknes vieno!» ietver sevī akcijas galveno ideju un atgādina, ka saknes mūs ne vien vieno, bet arī stiprina.
Šoreiz 11 restorānu šefpavāri sadarbībā ar Cēsu novada atpazīstamām personībām, kas pārstāv dažādas jomas, akcentē «bagātīgās rudens garšas, vietējo produkciju un savus talantus». Arī «Villa Santa» restorāna ēdienkarti šoruden caurvij maizes stāsts sadarbībā ar «Cēsu Maize» saimnieku Agni Elperi. Tāpēc īpaši viesnīcas saimniece Santa Anča restorāna īpašajā piedāvājumā izceļ latvisko desertu – rupjmaizes kārtojumu mūsdienīgā izpildījumā. «Rupjmaizes kārtojums desertā līdzīgi kā peldošās salas restorāna ēdienkartē ir manas jaunības atmiņas. Man ļoti labi padevās rupjmaizes kārtojuma pagatavošana, un esmu arī tikusi par to iemīlēta kā sieviete. Brauciet un baudiet mūsu pavāru mīlestības variācijas,» aicina Santa.
Citi lasa
Lai nobaudītu Cēsu Restorānu nedēļas īpašos piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju rezervāciju.
Vairāk informācijas šeit!