• FOTO: Karsti kadri no sensacionālās «RFC» un Stambulas «Galatsaray» spēles Daugavas stadionā

    Sports
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Kad ceturtdienas vakarā Daugavas stadiona virzienā plūda skaļi futbola fanu bari, viņi vēl nenojauta, cik aizraujoša izvērtīsies Stambulas «Galatasaray» cīņa ar mājiniekiem – futbola klubu RFS.

    Latvijas komanda Rīgā aizvadīja UEFA Eiropas līgas pamatturnīra otro spēli, un uz šo maču galvaspilsētā bija ieradušies pāris tūkstoši Turcijas kluba fanu. Lai gan uz rīdzinieku fanu fona skatītāju tribīnēs viņu nemaz nebija tik daudz, turki savējos atbalstīja ļoti kaislīgi – gan ar skaļiem izsaucieniem, gan iespaidīgām krāsaino dūmu vērpetēm.

     

    Sākumā dominēja Turcijas klubs, bet tad Jānim Ikauniekam ar otro mēģinājumu izdevās ieraidīt bumbu pretinieku vārtos un piecelt kājās visus RFC līdzjutējus. Kad Latvijas komanda panāca neizšķirtu, emocijas sita augstu vilni.

    Par spīti izmisīgiem mēģinājumiem panākt uzvaru Galatasaray tā arī neizdevās. Latvijas faniem ceturtdienas vakars izvērtās neizmirstams.

    Latvieši joko – iespējams, turki nav raduši pie spēlēšanas tik rudenīgos laikapstākļos. Galatasaray galvenais treneris gan nesūdzējās – spēlēšanai tie ir perfekti, kā arī uzslavēja Daugavas stadiona labo zāles segumu, sakot – vienkārši veiksme šoreiz nebijusi turku pusē. Savukārt Jānis Ikaunieks atzina, ka neizšķirts šādā spēlē ir gluži kā uzvara. Tas ir fenomenāls panākums Latvijas komandai, kas pēc daudzu gadu pauzes spēlē tik augstā līmenī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē