• Krievkalna jubilejā būs arī šķirtā sieva Ginta. Kur pazudusi dēla mamma Madara Celma?

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    20. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps, Ginta, Kristians un Madara.
    Foto: Picture Agency
    Kristaps, Ginta, Kristians un Madara.
    Mūziķis un komponists Kristaps Krievkalns maijā svinēs 50. dzimšanas dienu, un jubilejas koncertā atskatīsies uz piedzīvoto un pārdzīvoto. Žurnālam «Ieva» viņš atklāj, ka jubilejā piedalīsies arī šķirtā sieva Ginta un dēls, kuru viņam dāvājusi savulaik populārā dziedātāja Madara Celma.

    Nespēja dot Gintai tādu dzīvi, par kādu viņa sapņoja

    Gatavojoties savam jubilejas koncertam, Kristaps secinājis, ka programma būs atskats uz visu, kas noticis viņa dzīvē beidzamo gadu laikā. Un ir mainījies tik ļoti daudz kas! «Gan ģimenes statuss, gan… Vispār – vētras ir nākušas un gājušas. Purināts ir riktīgi,» atklāts ir Krievkalns. Sāpīgākais trieciens bijusi viņa un dziedātājas Gintas Krievkalnas laulības izjukšana. «Tu domā, ka kaut kas būs mūžīgi… Bet – nav, viss mainās,» atzīst mūziķis. Lai gan grūti samierināties ar ko tādu, viņš un Ginta spējuši saglabāt labas attiecības. Arī bijušā dzīvesdrauga koncertā viņa uzstāsies. «Es ļoti ceru, ka mēs arī tā cieņpilni turpināsim, jo pamats tam visam ir bērni,» saka Kristaps. Rosinājums katram iet uz savu pusi toreiz nāca no Gintas – tā viņa sacīja pēc šķiršanās. Kristapam gan aizvien nav skaidras atbildes uz to, kādēļ ģimene izjuka. «Pieļauju, ka es nekad nevarētu līdz galam padarīt Gintas dzīvi tādu, kādu viņa to vēlas, kādu viņa ir dziļi iekšēji izsapņojusi. Mākslinieka dzīve ir trauksmaina, visu laiku mainīga.

    Viņa noteikti gribēja mierīgu dzīvi, vairāk vērstu uz viņu, ko es viņai nevarēju nodrošināt,» spriež Krievkalns.

    Vai Kristaps viegli pieņēma domu, ka nespēja darīt Gintu laimīgu? «Ir tā – agrāk klusībā vēroju citus vīriešus un pie sevis domāju: vot, šis čalis gan ir fantastisks, un kā viņam viss sanāk! Un pēc tam skatos vērīgāk un redzu –  katram no viņiem ir arī savi mīnusi. Līdz ar to… Vienmēr esmu centies visu izdarīt, bet man ir mani trūkumi. Nu ko es varu ar to izdarīt? Neko, man tie ir, un viss. Es labāks nebūšu! Sliktāks arī ne!» godīgs ir viņš.

    Madara vairs nav saistīta ar mūziku

    Arī pirmās attiecības, kurās piedzima Kristapa vecākais dēls, neizdevās. Viņa dzīvesbiedre bija tolaik populārā dziedātāja Madara Celma. «Mēs gan nebijām precējušies, bijām civilattiecībās. Mums ir puika, kuram nu jau ir 22 gadi. Mani visvairāk priecē tas, ka brālis ir ļoti bieži kopā ar mazajām meitenēm. Meitenes ļoti mīl brāli, un brālis mīl meitenes. Kad tētis ved – tā ir viena lieta, bet kad lielais bračka! Par to man ir gandarījums. Dēls manā koncertā arī būs uz skatuves – spēlēs kā otrs taustiņnieks,» lepojas Kristaps.

    Madara Celma
    Madara Celma

    Interesanti, ka par interesantā balss tembra īpašnieci Madaru, kura pirms 24 gadiem pat tēmēja uz Eirovīziju, bet iekūlās plāgiātisma skandālā, jau daudzus gadus nekas nav dzirdēts.  Kristaps atklāj – ar mūziku viņa vairs tikpat kā nav saistīta.

    «Ir tā, ka sievietes mūžs uz skatuves nav pērlēm kaisīts, jo tas ir krietni īsāks,

    ja vien tu neizdomā kādu no žanriem, kas neparedz vecuma kritēriju, – kā, piemēram, džeza mūzika. Popmūzikā publika pieprasa jaunību, un tā ir arī pasaules tendence. Ja skatāmies astoņdesmito gadu mūziku, tad lielākoties rokgrupās visi bija ap divdesmit pieciem gadiem. Šobrīd ir tīņu kults – tām jaunajām meitenēm ir sešpadsmit vai astoņpadsmit. Popmūzika, kaut arī tajā jāiegulda daudz darba, patēriņa ziņā ir kļuvusi kā sērkociņu kastīte – paņemam, izlietojam, izmetam!» secina Krievkalns.

    Viedu un patiesu sarunu ar Kristapu Krievkalnu lasi žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē