• «Man sāp sirds…» Elīna Didrihsone piedzīvo sirdi plosošu situāciju lidostā

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone gatavojās kādam īpašam ceļojumam. Viņa sociālajos tīklos ar ceļojuma plāniem «kacināja» savus sekotājus teju divas dienas. Tomēr nonākot lidostā, tur darbinieki Didrihsonu ģimenei pavēstīja nelāgas ziņas. Tās lika Elīnai izplūst asarās.

    Elīna Didrihsone nu kļuvusi par ceļošanas entuziasti. Pavisam nesen uzņēmēja kopā ar vīru Nauri baudīja divvientulību eksotiskajā Indonēzijas salā Bali, bet nu pāris nolēma doties uz nākamo galamērķi kopā ar savu mazuli Džeisonu, auklīti un ģimenes draugiem. Sociālajos tīklos Elīna savus sekotājus informēja par ceļojuma plāniem un lika minēt, uz kādu galamērķi Didrihsonu ģimene nu šoreiz dosies. Viņa atklāja vien dažus pavedienus - ka ģimene lidos septiņas stundas un galamērķī valdīs +40 grādu karstums.

    Tomēr lidostā Didrihsonus sagaidīja sāpīga ziņa – ar viņiem kopīgajā braucienā nevar pievienoties mazulītis Džeisons. «Man sāp… Es gaidīju šo kā vēl nekad. Es sev apsolīju – pēc Bali, vairāk nekad… Dirs** viņam neļāva izlidot,» raksta Elīna. Uzņēmējas vīrs Nauris komentē, ka bērnu neielaida lidojumā, jo mazuļa pase bija derīga trīs mēnešus, taču Ministru kabineta noteikumos paredzēts, ka ceļošanai pasei jābūt derīgai vismaz pusgadu. Didrihsonu ģimene misēkli pieļāvusi, jo lidsabiedrības «AirBaltic» lapā bija norādīta maldīga informācija – tur bija teikts, ka personu apliecinošajam dokumentam vajadzētu būt derīgam vismaz trīs mēnešus.

    «Pēc Bali brauciena es sev apsolīju, ka es viņu vairs uz tik ilgu laiku neatstāšu. Mēs vēl braucām mašīnā un viņš man tik cieši saspieda rociņu un es nodomāju: «Ak, Dievs, beidzot kopā!» Visu ceļu domāju, cik labi, ka mēs kopā,» caur asarām runā Elīna. Viņa papildina, ka mazulītis ir devies ar auklīti mājās un divas nedēļas savu bērniņu nesatikšot. «Es pusgadu plānoju šo ceļojumu. Visu laiku solīju, ka aizvedīšu viņu, brauksim kopā, tas būs lielākais mūsu piedzīvojums,» bēdīgi teic Didrihsone.

    Nauris komentē, ka biļetes samainīt izmaksātu bargu naudu, turklāt tik īsā laika sprīdī ģimenei neizdotos uztaisīt mazulītim pasi. Didrihsons skaidro, ka lidsabiedrība nekādā veidā nenāca pretī ceļotājiem un ģimenei nācās samierināties ar ceļojumu bez dēla.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē