Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Viltotais zaķis

    Viltotais zaķis ir klasisks latviešu virtuves ēdiens, kas savu nosaukumu ieguvis, pateicoties līdzībai ar īstu cepeti, lai gan gatavots no maltās gaļas. Šā ēdiena pirmsākumi meklējami mājas virtuvē, kur saimnieces prasmīgi izmantojušas pieejamos produktus, lai radītu sātīgu un garšīgu maltīti. Sulīgs viltotais zaķis tiek cepts krāsnī, un tā sastāvā bieži vien ietilpst ne tikai garšvielas un maize sulīgākai konsistencei, bet arī dažādas piedevas, piemēram, siers vai ola, kas piešķir tam īpašu garšas niansi. Viltotais zaķis ar olu ir īpaši iecienīts, jo tā vidū paslēptais olu slānis ne tikai uzlabo garšu, bet arī padara to vizuāli pievilcīgu. Tikmēr viltotais zaķis ar sieru iegūst izteiktāku garšu un patīkami krēmīgu tekstūru. Ja vēlies pagatavot šo gardumu, laba viltotā zaķa recepte ietvers kvalitatīvu gaļu, pareizo garšvielu balansu un piemērotas piedevas, lai ēdiens būtu aromātisks un sulīgs.


    Kopā 1 ieraksti
    Abonē