
Pirmdiena, 31. marts
Gvido, Atvars
Rīga +6°C
Kanēļmaizītes ir iecienīts gardums ar bagātīgu vēsturi, kas aizsākusies Ziemeļeiropā un Skandināvijā, kur tās kļuva par neatņemamu kafijas paužu sastāvdaļu. Kanēļmaizītes no kārtainās mīklas ir īpaši gaisīgas un kraukšķīgas, pateicoties sviestainajām kārtām, kas cepšanās laikā kļūst zeltaini brūnas. To neatkārtojamo garšu veido kanēļa un cukura pildījums, kas piešķir patīkamu siltumu un saldumu. Kanēļmaizītes ar glazūru rada vēl izteiktāku baudījumu – maiga cukura vai krēmsiera glazūra piešķir papildu mitrumu un saldumu, padarot katru kumosu neatkārtojamu. Ja vēlies pagatavot šo gardumu mājās, laba kanēļmaizīšu recepte ļaus viegli izbaudīt svaigi ceptu maizīšu smaržu un garšu, kas piepildīs māju ar patīkamu un sildošu aromātu.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu