
Piektdiena, 11. aprīlis
Hermanis, Vilmārs
Rīga +1°C
Cēzara salāti ir vieni no populārākajiem salātiem pasaulē. Tie radušies Dienvidamerikā, kur pirmo reizi tika pagatavoti itāļu izcelsmes pavāra Cēzara Kardīni restorānā. Cēzara salātu galvenie elementi ir svaigas salātlapas, bagātīga un aromātiska Cēzara salātu mērce, kas piešķir ēdienam izteiksmīgu garšu, kā arī zeltaini kraukšķīgi grauzdiņi, kas piešķir patīkamu tekstūru. Klasiskā Cēzara salātu recepte ietver arī parmezāna sieru un olīveļļu, taču šiem salātiem ir dažādas variācijas: Cēzara salāti ar vistu ir sātīgāka versija, kas īpaši iecienīta pusdienās, savukārt, Cēzara salāti ar garnelēm piedāvā izsmalcinātāku garšas niansi. Tiem, kuri vēlas ātru un gardu maltīti, lieliska izvēle ir ātrie Cēzara salāti, kas pagatavojami bez lielas piepūles, saglabājot ēdiena klasisko sastāvu un garšas harmoniju.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu