
Svētdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs
Rīga +18°C
Panna cotta ir izsmalcināts itāļu deserts, kas apvieno maigu garšu un samtainu tekstūru. Klasiskā panna cotta tiek gatavota no saldā krējuma, taču tās alternatīva ir panna cotta no piena, kas saglabā deserta krēmīgumu, taču padara to liesāku. Šis deserts ir īpaši iecienīts ar dažādām augļu mērcēm, un panna cotta ar zemenēm vai panna cotta ar zemeņu mērci ir viena no populārākajām izvēlēm, jo svaigās ogas lieliski papildina saldo garšu. Ideāla panna cotta ir zīdaina, tā ir željveida un bagātīga pēc garšas, padarot to par elegantu noslēgumu jebkurai maltītei.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu