• Pavārmākslas influencere Zane Grēviņa atklāj savus kosmētikas atradumus

    Skastums un mode
    Sintija Šiliņa
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Liene Pētersone
    Zane Grēviņa jeb @naskoties_zane ir triju populāru pavārgrāmatu autore. Viņa ne tikai pati prot fantastiski gatavot, bet arī iedvesmo citus to darīt, daloties ar dažādiem atradumiem un padomiem sociālo mediju platformās, piemēram, Instagram un TikTok, kur viņai ir tūkstošiem sekotāju. Zanes dzīve, šķiet, ir ļoti piesātināta un raiba, taču viņa paspēj arī sapucēties un labi izskatīties. Lūk, divi līdzekļi, kurus viņa sauc par saviem atradumiem un ikdienas sabiedrotajiem!

    Mans pēdējā laika atklājums ir latviešu firmas Apimi lūpu balzami. Tos ražojot, izmantots medus. Man to ir vairāki, daži balzami ir ar tonīti. Parasti daru tā: ja gribu uz lūpām uzklāt balzamu, ar aizvērtām acīm paņemu vienu – kas patrāpās, to izmantoju. Ja tajā dienā gadījies izvēlēties lūpu balzamu ar tonīti – forši, jūtos girly!

    Man ļoti patīk adventes kalendāru kosmētika. Es gan cenšos samazināt atkritumu daudzumu savā ikdienā, diemžēl šie produkti, kas ir nelieli, bet katrs skaisti iesaiņots, gluži neatbilst iecerei nevairot atkritumu apjomu. Bet nu… šis lai būtu izņēmums, jo man tie tiešām sagādā lielu prieku. Visvairāk man patīk ICONIC London Illuminator izgaismotājs, ko atradu vienā no kalendāriem. Esmu mēģinājusi dažādus hailaiterus, bet tieši šim ir vislabākā struktūra.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē