• Modes dāma politikā: Siliņa premjeres amatā jau gadu. Kādi bijuši viņas ikoniskākie tērpi?

    Mode
    Estere Jansone
    13. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts kanceleja/Flickr
    Evika Siliņa, nenoliedzami, ir Latvijas vēsturē modīgākajā premjere. Viņa katrā no oficiālajām vizītēm vai svētku dienām pārsteidz ar unikālu tērpu kombināciju un košiem aksesuāriem. Lūk, kādi bijuši premjerministres šī gada ikoniskākie tērpi.

    15. septembrī premjerministres Evikas Siliņas vadītajam Ministru kabinetam aprit 1. gads. Šajā laikā premjere ir ne tikai daudz paveikusi, bet arī pārsteigusi visu tautu un arī citu valstu galvas ar žilbinošiem tērpiem sanāksmēs, ceremonijās un tikšanās reizēs. Siliņa nenoliedz, ka mode ir viņas vājība un daudzu no savu tērpu dizainiem radījusi pati. Šā gada pavasarī premjerministre pati personīgi apmeklēja Rīgas modes nedēļu, lai smeltos iedvesmu savai garderobei. «Es bieži pati radu savas drēbes, izdomāju savus modeļus. Reizēm sanāk, reizēm – nē. Es pati gan nešuju, pasūtu šuvējam,» portālam Santa.lv sacīja premjerministre piebilstot, ka tērpu radīšana ir vienīgais vaļasprieks, kas šobrīd viņai vēl ir palicis.

    Ministru prezidente neslēpj, ka pati labprāt izvēlas tieši latviešu dizaineru radītus apģērbus, kā arī rod iedvesmu savu tērpu salikumiem no vietējo mākslinieku jaunajām kolekcijām.Siliņa atklāja, ka viņai no latviešu dizaineriem mīļš ir zīmols Nolo un mākslinieces Ivetas Vecmanes tērpi.

    FOTO: Krāšņākie Evikas Siliņas tērpi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē