• Lasāmbrilles un kāds našķītis. Lietas, kas vienmēr ir līdzi basketbolistei Guntai Baško

    Stils un mode
    Ieva Jātniece
    5. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Foto: Matīss Markovskis
    Ikdienā basketbola kluba TTT- Rīga prezidentei Guntai Baško ir svarīgi justies ērti un brīvi, tāpēc viņa nēsā vienkāršu, nelielu ādas mugursomu bez uzrakstiem un liekām detaļām. Arī līdzi viņai ir tikai pats nepieciešamākais.
    Ebay.ca, ap 200 €
    Ebay.ca, ap 200 €
    Sejas mitrinātājs.
Īpaši vasarā, kad sejas ādai nepieciešama papildu mitrināšana, mans atklājums ir Stendera sprejs. To uzpūšu katrreiz, kad ilgāk esmu bijusi saulē vai vējā un āda, šķiet, kļuvusi sausāka. 
Stenders.lv, 17,90 €
    Sejas mitrinātājs. Īpaši vasarā, kad sejas ādai nepieciešama papildu mitrināšana, mans atklājums ir Stendera sprejs. To uzpūšu katrreiz, kad ilgāk esmu bijusi saulē vai vējā un āda, šķiet, kļuvusi sausāka. Stenders.lv, 17,90 €
    Smaržas.
No mājas neizeju bez drauga dāvinātajām smaržām, kuras man palīdz uzturēt pacilātu garastāvokli. Tām ir fantastisks aromāts ar svaiga citrona, bergamotes, jasmīna, tuberozes, sandalkoka notīm. 
Niche-beauty.com, 137 €
    Smaržas. No mājas neizeju bez drauga dāvinātajām smaržām, kuras man palīdz uzturēt pacilātu garastāvokli. Tām ir fantastisks aromāts ar svaiga citrona, bergamotes, jasmīna, tuberozes, sandalkoka notīm. Niche-beauty.com, 137 €
    Lasāmbrilles.
Bez tām vairs nekur! Tās lietoju, kad jāieskatās telefonā vai veikalā, lasot produktu sastāva etiķetes sīkos burtiņus. Lasāmbrillēm ir
smalki, neuzkrītoši rāmji – man svarīga ir vien to funkcija, jo pagaidām tās vēl nav kļuvušas par manu ikdienas aksesuāru.
Fielmann, 69 €
    Lasāmbrilles. Bez tām vairs nekur! Tās lietoju, kad jāieskatās telefonā vai veikalā, lasot produktu sastāva etiķetes sīkos burtiņus. Lasāmbrillēm ir smalki, neuzkrītoši rāmji – man svarīga ir vien to funkcija, jo pagaidām tās vēl nav kļuvušas par manu ikdienas aksesuāru. Fielmann, 69 €
    Zobu birste un pasta.
Manā kosmētikas maciņā līdz ar skropstu tušu, acu zīmuli un vaigu sārtumu allaž līdzi ir arī zobu birste un zobu pasta: man patīk, ka mute vienmēr ir tīra un elpa – svaiga. Mana iecienītākā ir zobu pasta Marvis.
Save24.lv, 7,99 €
    Zobu birste un pasta. Manā kosmētikas maciņā līdz ar skropstu tušu, acu zīmuli un vaigu sārtumu allaž līdzi ir arī zobu birste un zobu pasta: man patīk, ka mute vienmēr ir tīra un elpa – svaiga. Mana iecienītākā ir zobu pasta Marvis. Save24.lv, 7,99 €
    Našķītis.
Kad krītas enerģijas līmenis, apēdu mazu našķīti. Mans mīļākais ir Latvijā ražotās konfektes Bārbele – laba garša un smarža. Neēdu tās lielos daudzumos – pietiek ar vienu!
    Našķītis. Kad krītas enerģijas līmenis, apēdu mazu našķīti. Mans mīļākais ir Latvijā ražotās konfektes Bārbele – laba garša un smarža. Neēdu tās lielos daudzumos – pietiek ar vienu!
    Losjons.
Mīlu verbēnas aromātu. Starp zīmola L’Occitane produktiem nejauši uzgāju ķermeņa losjonu ar verbēnas lapu ekstraktu ceļojumiem paredzētā izmērā. To nēsāju līdzi un izmantoju kā roku krēmu – āda kļūst samtaina un fantastiski smaržo.
Loccitane.com, 9 €
    Losjons. Mīlu verbēnas aromātu. Starp zīmola L’Occitane produktiem nejauši uzgāju ķermeņa losjonu ar verbēnas lapu ekstraktu ceļojumiem paredzētā izmērā. To nēsāju līdzi un izmantoju kā roku krēmu – āda kļūst samtaina un fantastiski smaržo. Loccitane.com, 9 €
    Fluīds saules aizsardzībai.
Arvien lielāku uzmanību pievēršu saules aizsardzības līdzekļiem, tāpēc vasarā man vienmēr līdzi ir fluīds ar SPF 50. Dienas laikā to uzklāju atkārtoti. Produkts ir gandrīz neredzams, nesatur eļļas.
Clinique.com, ap 30 €
    Fluīds saules aizsardzībai. Arvien lielāku uzmanību pievēršu saules aizsardzības līdzekļiem, tāpēc vasarā man vienmēr līdzi ir fluīds ar SPF 50. Dienas laikā to uzklāju atkārtoti. Produkts ir gandrīz neredzams, nesatur eļļas. Clinique.com, ap 30 €
    Saulesbrilles.
Ilgi meklēju, līdz atradu īstās – zīmola Roberto Cavalli saulesbrilles ar spoguļstikliem un sudrabotām, ornamentālām kājiņām.
    Saulesbrilles. Ilgi meklēju, līdz atradu īstās – zīmola Roberto Cavalli saulesbrilles ar spoguļstikliem un sudrabotām, ornamentālām kājiņām.
    Plānotājs.
Dienas plānus un atgādinājumus man patīk pierakstīt ar roku, tāpēc lietoju taustei patīkamu un vizuāli glītu plānotāju koši sārtos zamšādas vākos. 
Purpurs.com, 18 €
    Plānotājs. Dienas plānus un atgādinājumus man patīk pierakstīt ar roku, tāpēc lietoju taustei patīkamu un vizuāli glītu plānotāju koši sārtos zamšādas vākos. Purpurs.com, 18 €

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē