• Klāt vasaras ballīšu sezona! Uzzini, kā panākt veselīgi starojošu sejas ādu

    Skaistums un mode
    Sandra Puntule
    Sandra Puntule
    26. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Beidzot pienācis sen izsapņotais ziedēšanas laiks – vasaras ballītes, izlaidumi, atvaļinājums un neaizmirstamas nedēļas nogales, kad gribas būt skaistai un mirdzēt labsajūtā. Izlasi, kā jārīkojas, lai āda burtiski starotu!

    Konsultēja kosmetoloģe Jeļena Panova, estētiskās medicīnas klīnika 4. dimensija, Skaistuma institūts Liora, un grima māksliniece-stiliste Elīna Pakalne, Neroli Cult Beauty

    Veselīgi starojošs ādas mirdzums (to nevajadzētu jaukt ar spīdumu, ko rada liekais tauku sekrēts) ir dabiska skaistuma un veselības izpausme, kas vairo pievilcību un pašapziņu. Lai sejas āda kļūtu svaigāka, vispirms to vajag attīrīt, tonizēt, tad mitrināt un pabarot. Ātrāko efektu sniedz profesionāla procedūra salonā, bet, ja gribi par skaistumu rūpēties pati, izvēlies ādas tipam atbilstošu kosmētiku un ievēro dažus secīgus soļus!

    – Sejas ādu attīri no rīta un vakarā, lietojot attīrošu līdzekli ar dabīgām sastāvdaļām, kas palīdzēs saglabāt ādas mikrobiomu.

    – Pēc attīrīšanas vienmēr lieto toniku, lai atsvaidzinātu ādu un atjaunotu tās pH līmeni.

    – Reizi 7–10 dienās vakarā attīri ādu ar maigu enzīmu pīlingu vai attīrošu masku, kas ļaus ādai brīvāk elpot. Pēc pīlinga ādas virsma ir gludāka un dabiski atstaro gaismu, radot tūlītēju un ilgnoturīgu mirdzuma efektu. Pēc pīlinga noderēs atjaunojoša maska, kas piesātinās ādu ar vērtīgām vielām.

    – Mitrinošos serumus var lietot no rīta un vakarā, bet serumi ar izteikti aktīvu iedarbību (mazina pigmenta plankumus, pūtītes, satur spēcīgas pretnovecošanas vielas vai liftingam) – vasarā jālieto uz nakti.

    – Rītos un vakaros lieto mitrinošu fluīdu/krēmu, lai atjaunotu un nostiprinātu ādas barjerfunkcijas.

    Pamēģini šos!

    ALGOTHERM Ocean Cleanse pīlings ar aļģēm un papaijas enzīmu der arī jutīgai ādai. Efektīvi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, izlīdzina, mazina apsārtumu un sniedz mirdzumu. 
50 ml 32 €, myskin.lv
    ALGOTHERM Ocean Cleanse pīlings ar aļģēm un papaijas enzīmu der arī jutīgai ādai. Efektīvi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, izlīdzina, mazina apsārtumu un sniedz mirdzumu. 50 ml 32 €, myskin.lv
    D’DIFFERENCE 5D zelta maska ar vizlas pūderi atsvaidzina, mitrina un atjauno ādu. Ar skābekli bagātās putas iekļūst dziļi ādas slāņos, attīra, sekmē šūnu atjaunošanos. 
10 € (6 gab. 49 €), ddifference.lv, Tradehouse
    D’DIFFERENCE 5D zelta maska ar vizlas pūderi atsvaidzina, mitrina un atjauno ādu. Ar skābekli bagātās putas iekļūst dziļi ādas slāņos, attīra, sekmē šūnu atjaunošanos. 10 € (6 gab. 49 €), ddifference.lv, Tradehouse
    PAYOT Anti-Pollution Radiance Mist sprejs ādas mirdzumam kā viegla migliņa. Godži un acai ogu ekstrakti mitrina un stiprina ādu, atjauno starojumu, aizsargā pret piesārņojumu un nofiksē grimu. 
100 ml 28,99 €, Stockmann, Douglas, e-menessaptieka.lv
    PAYOT Anti-Pollution Radiance Mist sprejs ādas mirdzumam kā viegla migliņa. Godži un acai ogu ekstrakti mitrina un stiprina ādu, atjauno starojumu, aizsargā pret piesārņojumu un nofiksē grimu. 100 ml 28,99 €, Stockmann, Douglas, e-menessaptieka.lv
    SARAH CHAPMAN Glow Illuminating Elixir skaistuma serums ādas mirdzumam ar terapeitisko eļļu maisījumu padara ādu redzami svaigāku. Aizsargā pret digitālo ierīču un UV starojumu. 
30 ml 82 €, nerolicultbeauty.lv
    SARAH CHAPMAN Glow Illuminating Elixir skaistuma serums ādas mirdzumam ar terapeitisko eļļu maisījumu padara ādu redzami svaigāku. Aizsargā pret digitālo ierīču un UV starojumu. 30 ml 82 €, nerolicultbeauty.lv
    ALGOLOGIE Elixir Soleil Marin koncentrāts ādas mirdzumam. Biostimulējošs komplekss ar zaļo aļģi un perlamutra pigmentiem izgaismo ādu, tā izskatās viegli iedegusi. 
30 ml 29,90 €, Stockmann, Douglas, e-menessaptieka.lv
    ALGOLOGIE Elixir Soleil Marin koncentrāts ādas mirdzumam. Biostimulējošs komplekss ar zaļo aļģi un perlamutra pigmentiem izgaismo ādu, tā izskatās viegli iedegusi. 30 ml 29,90 €, Stockmann, Douglas, e-menessaptieka.lv
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē