• Jančevska izstāsta, kā 60 gados pamanās izskatīties tik jauneklīgi. Pati vāra tauksakni un pīlādžus!

    Sejas kopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Agneta Jonele. Stils: Agija Vismane
    «Man bija divdesmit trīs gadi, kad spēlēju filmā Aija! Cilvēki, pieminot Aiju, to saka kā komplimentu, bet es joprojām saraujos. Jo es neesmu Aija!» atzīstas aktrise Zane Jančevska. Šovasar viņa nosvinēja savu 60. jubileju, un Zane joprojām žilbina ar savu skaistumu.

    Viņa allaž rūpējusies par savu ārieni. «Ticu, ka, gadiem ejot, iegūsti tādu seju, kādu pats esi nopelnījis,» intervijā žurnālam Pērle saka aktrise. Izrādās, tagad, dzīvojot Ēdolē, Zane mēdz stāvēt pie plīts un vārīt sev uzlējumus un sejas krēmus! Tā, piemēram, burciņā ar uzrakstu Zane dabā ielīst tauksaknes krēms. «Krēmam izmantota tauksakne, propoliss, strausu tauki, vasks, olīveļļa… Tauksakne ģenerē labo šūnu atjaunošanos, piešķir kauliem un audiem elastību. Kad tauksakne sakalst, tā ir cieta – tad rīvēju, nostādinu degvīnā, noder pret kukaiņu kodumiem, sāpošām locītavām,» stāsta Zane.

    «Tikko uztaisīju arī sejas krēmu no pīlādžiem.

    Man ir labas skolotājas – Lilija Bērziņa un Vaira Kārkliņa, bet intuīcija arī saka priekšā. Staigājot pa laukiem basām kājām, uzķēros uz zara, asinis sāka tecēt. Saberzēju dzelteno madaru, pieliku klāt un asinis momentā apstājās. Arī no madarām uztaisīju sejas krēmu. Ziemā, atverot bundžu, vēl smaržo! Bet jasmīnam dīvainā kārtā smarža nesaglabājas,» novērojumos dalās Zane.

    «Pavasaros vācu apšu pumpurus, apleju ar spirtu un piepilinu pie ūdens, tīru organismu,» viņa atklāj.

    Zālīšu vākšana un apstrādāšana ir aktrises meditācija. «Ir grūti divas stundas stāvēt pie plīts, bet man patīk,» saka aktrise.

    Sarunu ar Zani Jančevsku lasi žurnālā Pērle un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē