• FOTO: «Ivo Nikkolo» parāda jaunās rudens-ziemas kolekcijas pērles

    Mode
    6. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzīve ir nebeidzamu iespēju pilna – kur dzīvot, ar ko draudzēties, ko darīt sestdienas vakarā, ko gatavot vakariņās, kādas drēbes izvēlēties, ejot uz darbu? «Ivo Nikkolo» rudens-ziemas kolekcija mudina apstāties un atrast savu ceļu visu šo lēmumu virpulī.

    Igauņu zīmola Ivo Nikkolo jaunā kolekcija veidota, domājot par komfortu, siltumu un ērtu kopšanu. Rūtainie raksti un smalkas svītras, kas bieži sastopamas vīriešu uzvalkos, šajā kolekcijā izpaužas sievišķīgi un mājīgi. Sirds motīvi un siltas krāsas caurvij visu kolekciju.

    «Šoreiz mēs īpaši koncentrējāmies uz unikālu audumu sagādi ballīšu sezonai, kas bija liels izaicinājums,» atklāj zīmola galvenā dizainere Margota Vaaderpass, solot daudz mirdzuma, greznā samta un krāšņus ziedu rakstus.

     

    Papildinājumu piedzīvojis arī populārāko produktus klāsts. Piemēram, iecienītais žakarda komplekts ieguvis gan jaunas krāsas, gan stilu, arī klaiskais vilnas kostīms tagad pieejams ne tikai melnā krāsā.

    Rudens-ziemas kolekcijas klasika ir vienkrāsains melnbalts adīts džemperis un svārki, kuru mīkstais materiāls darbojas gluži kā silts apskāviens drēgnā rudens dienā, kā arī šokolādes krāsas  vilnas mētelis.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē