• FOTO: Ārlietu ministre Baiba Braže atklāj savu baltās žaketītes noslēpumu

    Stils
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ārlietu ministrija
    Ārlietu ministrei Baibai Bražei līdz šim veiksmīgi izdevies izvairīties no «modes kritiķu» ķetnām – kamēr citām dāmām politikā ik pa laikam pārmet, ka viņas neprot ģērbties, par Braži nekas tāds nav dzirdēts. Vienīgi pamanīts, ka balto žaketi viņa velk ļoti bieži…

    Balta žakete ir viens no iecienītākajiem ārlietu ministres apģērbiem. To, aicinot uz sarunu Braži, atzīmēja arī žurnāls Ieva. Savukārt ministre atklāja: «Man ir vismaz piecas baltas žaketes – dažādām sezonām.»

    Nekādi stilisti viņai ikdienā nav nepieciešami. Baiba Braže paļaujas uz savu gaumi un pieredzi, jo sevi un savas vajadzības zina vislabāk. «Ar apģērba izvēli pilnībā tieku galā pati. Izvēlos gan darba notikumiem, gan funkcionāli piemērotu apģērbu. Piemēram, zinu – ja ilgas stundas jālido lidmašīnā, nedrīkst vilkt neko burzīgu.

    Būtiski ir arī pārāk neuzbaroties, lai ielīstu tajos pašos kostīmos, kas pirkti pirms 20 gadiem.

    Man ir viena otra labas kvalitātes žaketīte, ko esmu pirkusi tieši tik sen un joprojām velku,» stāsta Braže.

    Vaicāta, kā viņai izdodas dzīvot tā, lai drēbes pēkšņi nesarautos, Baiba ir atklāta: «Bija viens brīdis, kad sarāvās, bet tagad ir atpakaļ un stāv uz vietas normas robežās. Jaunībā tas ir vienkāršāk, bet pēc 50 – salīdzinoši grūtāk.

     

     

    Tā ir vienīgi ēšanas un sporta disciplīna, nekādu citu noslēpumu nav – ar katru gadu svarīgāk nepārēsties. Es mēģinu saprast, ko tieši man tiešām gribas, – dārzeņus, zivi, bet kādreiz tieši sarkano gaļu. Pēc pusmaratona vai Zemessardzes mācībām man gribas steiku.»  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē