• Eksperimentēju ar detaļām. Žurnāla «IEVA» stiliste atklāj savus garderobes noslēpumus

    Stils un mode
    Agija Vismane
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto - no personiskā arhīva
    Foto - no personiskā arhīva
    Agija Vismane žurnālā gan pārzina stila lappuses, gan arī rūpējas par vāka seju vizuālo tēlu. Bet šoreiz viņa piekrita atklāt savas pašas stila «odziņas».

    Siluetam ir nozīme!

    Apģērbs ar interesantām detaļām, bieži vien asimetriskiem piegriezuma elementiem un kopumā brīvu siluetu, bet noteikti ar akcentu vidukļa daļā. Bieži izvēlos kleitas, kas ir izmēru lielākas, – uzliekot jostu, tā iegūst drapētu efektu. Patīk arī šobrīd aktuālās žaketes – ar strikti iezīmētu plecu līniju un akcentētu vidukli. Vēl ļoti labi jūtos apģērbā, kas kombinēts kārtu kārtās: bikses + īsa kleita + žakete, varbūt vēl bītlene. Šis paņēmiens man lieliski noder ziemā, jo nemīlu biezas, siltas drēbes, labāk aukstajā sezonā tās izvēlos vilkt kārtām. Arī materiāli paliek nemainīgi – zīds, kokvilna, viskoze. Virsdrēbes, protams, ziemai atbilstošas.

    Garderobes bāzes lietas un kleitas iegādājos Cos un Stockmann. No latviešu zīmoliem ļoti patīk JODO kleitas, bet vismaz puse skapja satura piemeklēta dažādu valstu autletos, kur vienmēr atrodu interesantus variantus gan apģērbam, gan apaviem. Kvalitatīvus un efektīgus apavus meklēju gan ārzemju autletos, gan interneta veikalā yoox.com – tur par labu cenu esmu izvēlējusies Adidas, Marni, Missoni, Givenchy, Kenzo vai Balmain kurpes un zābakus. Apavi vienmēr ir dārgākais manas garderobes elements.

    A.W.A.K.E Mode – 170 € farfetch.com
    A.W.A.K.E Mode – 170 € farfetch.com

    Iedvesmojies, ja tev patīk Agijas stils!

    Manas krāsas

    Visvairāk manā garderobē ir melnas vai baltas krāsas apģērbu, vasaras sezonā arī pasteļtoņi – gaiši zilais, maigi rozā un bēšais. Akcentam aksesuāros izmantoju sarkano un zilo – tās parādās somās un apavos.

    115 € cos.com
    115 € cos.com
    99 € cos.com
    99 € cos.com
    199 € stories.com
    199 € stories.com

     

    Mazas un košas

    Izvēlos košas somiņas, kas koptēlā ir kā akcents. Tā ir no ādas un var būt rozā, sarkana, čūskādas, zila vai pat daudzkrāsaina, taču vienmēr maza izmēra, kur vieta tikai telefonam, blociņam un atslēgām.

    127 € bimbaylola.com
    127 € bimbaylola.com

     

    Atslēgas vārds – apavi

    Eksperimentēju un savienoju stilus, bet izvairos no pārpucēšanās iespaida – ikdienā un svētkos tērps ir diezgan līdzīgs, toties atšķiras apavu izvēle. Ikdienā izvēlos apavus ar zemu papēdi – sportiska stila, loferus vai balerīnas, bet piektdienu vakariņās, ballītēs vai svētkos izvēlos kurpes ar augstu papēdi, tēlam piešķirot sievišķību un nedaudz seksapīla. Neatkarīgi no papēžu augstuma apavi man ir akcents – ar interesantiem risinājumiem un formām, košā krāsā vai rakstaini, izteiksmīgu faktūru, piemēram, no čūskādas vai pat ar īsu spalviņu.

    290 € cos.com
    290 € cos.com
    Toga Pulla – 245 € farfetch.com
    Toga Pulla – 245 € farfetch.com

     

    Jaudīgas rotas

    Ļoti būtiska mana tēla daļa ir gredzeni, tie pirkstos ir vienmēr – gan ikdienā, kad kombinēju vairākus, gan ceļojumos un pat kāpjot kalnos, kad atstāju tikai vienu. Katram gredzenam ir stāsts vai ar to saistīts notikums, pārsvarā tos ir radījis un dāvinājis mans dzīves vissvarīgākais cilvēks Ģirts, tomēr daži pirkti eksotiskos ceļojumos. Tikai zelts vai sudrabs, un vienmēr ar dabīgajiem akmeņiem.

    Gredzens (sudrabs, zelts, melnā pērle) – 480 € andrislauders.com
    Gredzens (sudrabs, zelts, melnā pērle) – 480 € andrislauders.com
    Gredzens (sudrabs, baltais topāzs) – 54 € sofialarkshop.lv
    Gredzens (sudrabs, baltais topāzs) – 54 € sofialarkshop.lv

     

    Aktuālais harmonijā ar koptēlu

    Mana darbošanās radošajā vidē ietekmē arī manu stilu – interesējos par modi un izmantoju aktualitātes akcentus, bet tikai tādus, kas ir harmonijā ar manu koptēlu un iekšējo krāsu, siluetu un faktūru sajūtu. Pērku tikai to, kas ieturēts manā stilistikā.

    Foto - no personiskā arhīva
    Foto - no personiskā arhīva

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē