• Divi vienā! Saules aizsarglīdzekļi, kas liek ādai burtiski starot

    Skaistums un mode
    Sandra Puntule
    Sandra Puntule
    Dace Kaņepe
    Dace Kaņepe
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Attiecībā pret sauli āda visu piedod, taču neko neaizmirst. Intensīvi sauļojoties, tajā rodas brīvie radikāļi, kas kā šķēres sagriež kolagēna saites un veicina ādas priekšlaicīgu novecošanu. Turklāt šūnas kodolā kā datorā saglabājas visa informācija par ādai gadu gaitā nodarītajām pārestībām. Tāpēc jautājumam – lietot saules aizsargrkrēmu vai ne – šodienas rutīnā vairs nav vietas. Tie ir jālieto, un sen aiz muguras ir laiks, kad tas nozīmēja biezā baltā slānī noklātu ādu. Jaunās paaudzes aizsarglīdzekļi izceļ ādas skaistumu un liek tai mirdzēt!

    Atceries! Veselīga āda nekad nebūs pārsauļota, jo UV stari burtiski sabojā ādas kolagēnu un izsūc no tās mirdzumu. Ilgstoša uzturēšanās saulē var radīt ādā nevienmērīgu, raibu pigmentāciju, tumšus plankumus, padziļināt grumbiņas, kā arī izraisīt ādas vēzi.

    – Vismaz sejai, kaklam un dekoltē zonai, ja uzturies saulē, ik pēc divām stundām lieto mūsdienīgus saules aizsarglīdzekļus.

    – Izvēlies sev atbilstošāko – vēlams vismaz ar SPF 50 aizsardzību. Ir līdzekļi, kas piešķir dabisku iedeguma toni, izceļ porcelāna bālumu, ar mirdzuma efektu vai ar pretnovecošanas iedarbību.

    Pamēģini šos!

    CELL FUSION C Toning Sunscreen SPF 50+/PA+++ tonizējošs saules aizsargkrēms ar 12 vitamīnu kompleksu un izgaismojošu mirdzumu. Padara ādu gaišāku, piešķir dabisku toni. Der pēc kosmētiskajām procedūrām. 
50 ml 37,80 €, shopbeauty.lv
    CELL FUSION C Toning Sunscreen SPF 50+/PA+++ tonizējošs saules aizsargkrēms ar 12 vitamīnu kompleksu un izgaismojošu mirdzumu. Padara ādu gaišāku, piešķir dabisku toni. Der pēc kosmētiskajām procedūrām. 50 ml 37,80 €, shopbeauty.lv
    AVÈNE Sun Ultra Fluid Perfector viegls fluīds ar toni un SPF 50+ jutīgai sejas un dekoltē zonas ādai. Aizsargā pret UVA/UVB, zilo gaismu un vides piesārņojumu. 50 ml 30,27 €, aptiekās
    AVÈNE Sun Ultra Fluid Perfector viegls fluīds ar toni un SPF 50+ jutīgai sejas un dekoltē zonas ādai. Aizsargā pret UVA/UVB, zilo gaismu un vides piesārņojumu. 50 ml 30,27 €, aptiekās
    EISENBERG Huile Visage & Corps Sublime Tan SPF 6 saules eļļa ķermenim un sejai. Neaizstājamās taukskābes un E vitamīns mitrina ādu un veido skaistu iedegumu. 
100 ml 56,99 €, Douglas
    EISENBERG Huile Visage & Corps Sublime Tan SPF 6 saules eļļa ķermenim un sejai. Neaizstājamās taukskābes un E vitamīns mitrina ādu un veido skaistu iedegumu. 100 ml 56,99 €, Douglas
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē