Lai vai kāda mums šogad tā vasara padevusies, ogas briest un gatavojas. Laiks vārīt zaptes, taisīt kompotus, spiest sulas ziemai, bet neaizmirstiet arī par ikdienu – apkopojām dažādas receptes, kurās likt lietā mūsu dārzu saldākās (un arī dažu skābāku) veltes ikdienas maltītēs!
Turklāt ogas – tās nav tikai plātsmaizes un kārumi! Ogas var lieliski izmantot arī pie pamatēdieniem, mērcēs un piedevās, panākot izsmalcinātu garšu buķeti!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!