• Zivju kotletes

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena.
    • Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles.
    • Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca.
    • No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas.
    • Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna.
    • Dekorē ar citronu un zaļumiem.

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē