Sastāvdaļas:
- 1 karpa (1–1,2 kg), var būt arī cita zivs
- Sāls, citronpipari
- Augu eļļa
Pildījumam:
- 80 g apgrauzdētu valriekstu
- 50 g rīvēta DŽIUGAS siera (nogatavināts 24 mēnešus)
- 50 g žāvētu plūmju
- 50 g žāvētu aprikožu
- 50 g žāvētu dzērveņu
- 3 kaltēti tomāti eļļā
- 1 ēdamkarote eļļas
- Puse ābola
- Puscitrona sula
- Daži timiāna, rozmarīna un bazilika zariņi
- Sāls, pipari
Garšai, smaržai un greznojumam:
- Žāvēti augļi un ogas
- Valrieksti
- Citrona un apelsīna šķēlītes
- Timiāna un rozmarīna zariņi
Materiāls tapis sadarbībā ar Džiugas.