• Ziemassvētku kēkss

    Vietējais top!
    3. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5
    • Bļodiņā lej uzsildītu pienu, pievieno medu, sajauc, izšķīdinot medu. Pievieno izkausētu sviestu, visu sajauc.
    • Bļodā liek miltus, sasmalcinātas mandeles, brūno cukuru, kakao, cepamo pulveri, piparkūku garšvielu, nedaudz sasmalcinātu zemesriekstu, gaišās šokolādes gabaliņus, tumšās šokolādes gabaliņus. Visu kārtīgi samaisa.
    • Tad pievieno sagatavoto piena un sviesta masu. Visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
    • Cepamo formu iesmērē ar sviestu un pilda mīklu, augšu vienmērīgi nolīdzinot.
    • Cep cepeškrāsnī 180 grādos 50 minūtes.
    • Kad kēkss gatavs, to pārlej ar izkausētu balto šokolādi, izveido vainadziņu no rozmarīna zariņiem un dekorē ar dzērvenēm un dzērvenēm pūdercukurā.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē