- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
- Saputo krēmsieru, cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu un citrona sulu.
- Mīklas plāksnes salipina citu pie citas ar garākajām malām un maigi izrullē.
- Abas malējās daļas slīpi sagriež vienādās pirksta platuma strēmelēs.
- Vidējo daļu pārklāj ar krēmsieru, atstājot neapklātus abus galus 3–4 cm platumā. Pāri kārto zemenes. Abus neapklātos galus aizloka.
- Malējo daļu strēmeles pamīšus klāj pāri vidējai, veidojot bizes rakstu.
- Pārliecinās, ka visas štrūdeles malas ir noslēgtas.
- Pārziež ar sakultu olu, pārkaisa brūno cukuru.
- Cep 30 minūtes, līdz zeltaina un kraukšķīga.
Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.