• VT TIMBER zāģmateriālu apstrāde – kvalitāte un daudzveidība

    Reklāmraksts
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    VT TIMBER piedāvā augstas kvalitātes zāģmateriālus, kas piemēroti dažādiem projektiem un vides apstākļiem. Kokmateriālu izvēle un apstrāde ir nozīmīgs faktors, kas ietekmē projekta ilgmūžību, izturību un vizuālo estētiku. Tādēļ VT TIMBER piedāvā trīs veidu zāģmateriālu apstrādi, lai nodrošinātu klientiem maksimālu pielāgojamību un risinājumus jebkurām prasībām.

    Zāģmateriālu apstrādes veidi

    Ikviens VT TIMBER zāģmateriāls ir pieejams trīs veidu apstrādēs, kas paredzēti dažādām vajadzībām un lietošanas apstākļiem. Izvēloties pareizo apstrādes veidu, var nodrošināt materiāla izturību un veiktspēju ilgtermiņā.

    Nežāvēti zāģmateriāli

    Nežāvēts jeb svaigi zāģēts kokmateriāls ir vismazāk apstrādāts zāģmateriāls, kas tiek izmantots galvenokārt, ja ir nepieciešams strādāt ar dabīgiem un mitriem materiāliem. Šāda veida kokmateriāli ir piemēroti tiem projektiem, kur nav nepieciešama tūlītēja žāvēšana vai materiālu izturība nav prioritāte. Šis ir risinājums gadījumiem, kad materiāli pēc apstrādes vēl ir jāžāvē vai jāimpregnē atbilstoši specifiskām prasībām.

    Žāvēti kokmateriāli KD18%

    Žāvēti zāģēti kokmateriāli ar mitruma līmeni līdz KD18% ir paredzēti tiem, kas vēlas uzreiz izmantot stabilus un žāvētus kokmateriālus. Šāda žāvēšana nodrošina to, ka materiāls ir izturīgāks pret mitrumu un samazinās tā iespējamā deformācija. Tas ir ideāls risinājums iekštelpu projektiem vai tiem darbiem, kur ir svarīgi nodrošināt stabilu un vienmērīgu koksnes mitruma līmeni, lai izvairītos no turpmākas materiāla saraušanās vai izplešanās.

    Impregnēti zāģmateriāli

    Impregnēti zem spiediena zāģmateriāli piedāvā maksimālu aizsardzību pret ārējiem faktoriem, tostarp pret mitrumu, sēnītēm un kukaiņiem. Šāds zāģmateriāls ir ideāli piemērots āra darbiem, jo spiediena impregnēšana būtiski palielina materiāla izturību un kalpošanas laiku. Šāda apstrāde ir neaizvietojama, ja projektā nepieciešami kokmateriāli, kas tiks pakļauti skarbiem vides apstākļiem, piemēram, lietum, sniegam un temperatūras svārstībām.

    Kāpēc izvēlēties VT TIMBER?

    Izvēloties VT TIMBER zāģmateriālus, Jūs iegūstat augstu kvalitāti, daudzveidīgu sortimentu un izdevīgas cenas.

    Ikviens VT TIMBER zāģmateriāls ir atbilstošs BS EN 14081 standartam, kas apliecina to, ka tas atbilst stingriem Eiropas Savienības kvalitātes prasībām. Tas nodrošina ne tikai materiāla izturību, bet arī to atbilstību visiem būvniecības normatīviem, padarot to drošu lietošanai gan lielos, gan mazos projektos.

    VT TIMBER sortiments ir plašs, piedāvājot dažāda mitruma pakāpes, izmērus, apstrādes veidus un koksnes variantus. Tas nozīmē, ka ikviens klients var atrast tieši sev piemērotus materiālus. Turklāt šeit tiek piedāvāti augstvērtīgi zāģmateriāli par konkurētspējīgām cenām, saglabājot kvalitātes un izmaksu līdzsvaru.

    VT TIMBER – uzticamība un pieredze

    Kaut arī VT TIMBER ir salīdzinoši jauns uzņēmums, dibināts 2021. gadā, tā komandas pieredze kokmateriālu nozarē pārsniedz piecpadsmit gadus. Šī pieredze ļauj sniegt klientiem vislabākos risinājumus un nodrošināt augstu profesionalitāti katrā projektā. VT TIMBER speciālisti labi pārzina kokmateriālu īpašības, apstrādes procesus un tirgus prasības, kas ļauj piedāvāt vislabākos produktus gan lieliem, gan maziem projektiem.

    VT TIMBER – kokmateriāli jebkuram projektam!

    Izvēloties VT TIMBER, Jūs izvēlaties kvalitāti, daudzveidību un uzticamību. Uzņēmuma komanda ir gatava palīdzēt atrast vislabākos risinājumus, kas nodrošinās jebkura projekta izdošanos. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir nepieciešami materiāli iekštelpu apdarei, āra darbiem vai specifiskām konstrukcijām, VT TIMBER piedāvā risinājumus, kas atbilst visaugstākajām prasībām. Ienāciet www.vttimber.lv un uzziniet vairāk!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē