• Vistas šašliks dažādās marinādēs

    Vietējais top!
    3. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Kečupa marinādes pagatavošana

    Bļodā saber visas sastāvdaļas un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

     

    Sinepju un medus marinādes pagatavošana

    Dilles un pētersīļus smalki sagriež. Ķiploka daiviņu sarīvē uz smalkās rīves. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa. Pievieno gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un ar rokām kārtīgi samaisa. Marinē divas stundas.

     

    Etiķa marinādes pagatavošana

    Dilles smalki sagriež. Bļodā ielej ūdeni un galda etiķi, pievieno smalki sagrieztas dilles, sāli, cukuru, ķiploka daiviņas, melnos apaļos piparus un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisa. Atsevišķā bļodā pamīšus kārto gabalos sagrieztus vistas šķiņķīšus un nomizotus, šķēlēs sagrieztus sīpolus. Visu pārlej ar etiķa marinādi. Marinē divas stundas.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top! 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē