• Veselīgie ķirbju salāti

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5
    • Ķirbi nomizo, sagriež vidēji lielos kubiņos un liek uz cepešpannas.
    • Pievieno sarīvētas ķiploku daiviņas, pāris šķipsnu sāls, sarīvētu muskatriekstu, pārlej nedaudz olīveļļas un kārtīgi samaisa.
    • Cep cepeškrāsnī 180 grādos 18 minūtes.
    • Kamēr ķirbis cepas, sagatavo salātu mērci. Bļodā sajauc olīveļļu, balzametiķi, sāli un citronpiparus.
    • Strēmelītēs sagriež papriku un gurķi. Salātu maisījumam pievieno strēmelītēs sagriezto papriku un gurķi, sacepto ķirbi, pārlej ar sagatavoto mērci un rūpīgi samaisa.
    • Salātus pārber ar mazos kubiņos sagrieztu fetas sieru un ķirbja sēklām.

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē