- Ķirbi nomizo, sagriež vidēji lielos kubiņos un liek uz cepešpannas.
- Pievieno sarīvētas ķiploku daiviņas, pāris šķipsnu sāls, sarīvētu muskatriekstu, pārlej nedaudz olīveļļas un kārtīgi samaisa.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 18 minūtes.
- Kamēr ķirbis cepas, sagatavo salātu mērci. Bļodā sajauc olīveļļu, balzametiķi, sāli un citronpiparus.
- Strēmelītēs sagriež papriku un gurķi. Salātu maisījumam pievieno strēmelītēs sagriezto papriku un gurķi, sacepto ķirbi, pārlej ar sagatavoto mērci un rūpīgi samaisa.
- Salātus pārber ar mazos kubiņos sagrieztu fetas sieru un ķirbja sēklām.
Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!