• Veģetārais plovs

    Vietējais top!
    1. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Vāra trīs paciņas rīsu, līdz gandrīz gatavi.
    • Pannā ielej olīveļļu un uzkarsē. Liek sagrieztu sīpolu, sarīvētu burkānu, kubiņos sagrieztu balto papriku, sarkano papriku, zaļo papriku, kubiņos sagrieztu tomātu, dārzeņu buljonu, sāli, maltus melnos piparus, vēlreiz aplej ar olīveļļu, visu kārtīgi samaisa un apcep.
    • Kad viss ir apcepies, pielej ūdeni un sautē 10 minūtes.
    • Katlā liek vārītos rīsus, pievieno apceptos dārzeņus ar visu šķidrumu. Visu samaisa.
    • Ja nepieciešams, pielej nedaudz ūdens un sautē 5–10 minūtes.
    • Pasniedzot dekorē ar baziliku.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē