Sastāvdaļas:
- 50 g Džiugas siera (izturēts 12 mēnešus, sagriezts plānās skaidās)
- 1 vidējs burkāns (sagriezts garenās strēmelēs)
- 1 sauja rukolas
- 1 sauja svaigu zemeņu (sagrieztas četrās daļās)
- 1 sauja valriekstu (rupji sakapāti)
Mērcei
- 50 ml olīveļļas
- 2 ēdamkarotes apelsīna sulas
- 1 ēdamkarote baltvīna etiķa
- 1 tējkarote Dižonas sinepju
- 1 tējkarote medus
- Šķipsna sāls
Kraukšķīgajiem kalmāriem
- 200 g kalmāra gredzenu
- 1 viegli sakulta ola
- Milti
- Panko rīvmaize
- Rivēts Džiugas siers
- Eļļa cepšanai
- Sāls un pipari pēc garšas
Materiāls tapis sadarbībā ar DŽIUGAS.