• Vadošās modes tendences 2024. gadā

    Reklāmraksts
    24. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Jauna sezona, jaunas tendences. Ja vēlies noskaidrot, kādas modes tendences 2024. gadā mūs visus sagaida, to var pateikt dažos vārdos – garlaicībai sakām nē! Lai uzzinātu vairāk par vadošajām krāsu un rakstu tendencēm apģērbā, stiliem un plašo aksesuāru klāstu, lasi tālāk un uzzini!

    Krāsas un raksti

    Viens ir skaidrs – svarīgs ir koptēls, lai justos ērti, izceļot visu skaisto un noslēpjot slēpjamo. Nekur nav aizmirsta krāsu saderība apģērbā. Pievērs uzmanību saderīgu toņu salikumiem, ļaujoties plašajai krāsu gammai. Vasara ir īstais laiks, kad vari ļauties gan ziedu motīviem, tropiskiem rakstiem un rotaļīgumam.

    Šosezon modē arī sievišķīgi maigie pasteļtoņi, piemēram, ceriņu violetais, piparmētru zaļais, dzeltenais, maigi rozā un gaiši zilais. Eleganci apģērbos saglabā neitrālās krāsas, kas nekad neiziet no modes. Neitrālas krāsas apģērbs ir ilgtspējīgs un visticamāk būs modē arī nākamsezon.

    Meklējot sieviešu kleitas savām ikdienas vajadzībām vai izvēloties tērpu kādam svinīgākam brīdim, piemēram, izlaiduma kleitas, noteikti pievērs uzmanību tam, lai kleita komplimentē tev un tavam vizuālajam tēlam. Kleitas to spēj – gan izcelt, gan noslēpt. Ja mērķis ir atstāt iespaidu vai vienkārši mīli košas krāsas, tad vari izpausties, jo šogad spilgtums ir modē. Ja vēlies uzzināt ko vairāk par krāsu saderību apģērbā, ieskaties bloga rakstā par krāsu saderību!

    Apģērbu stili un veidi

    Modes tendences 2024. gadā ienes pāris svaigas vēsmas. Tuvojoties siltajai vasaras sezonai, modē ienāk apģērbs no elpojošiem materiāliem, kas sniedz brīvības sajūtu. Tāpēc kokvilnas un lina izstrādājumi uzsāk savu uzvaras gājienu. Tie ir patīkami valkātajam jebkuros laikapstākļos. Vari izvēlēties gan klasiska piegriezuma sieviešu kleitas, gan bikses un svārkus, gan garos lina kreklus, kas izskatās stilīgi gan ar šortiem, gan garajām biksēm.

    Kleitu garums var būt visdažādākais – no mini līdz pat maxi. Neaizmirsti, ka reizēm tieši garās kleitas, vējā liegi apvijoties ap augumu, izceļas vissievišķīgāk. Šķēlumi, dekoltē un eleganti izgriezumi muguras daļā – viss, kas pasvītro burvīgos vasaras pieskārienus. Vēsākiem vakariem vari piemeklēt oversize stila džemperus – viegla adījuma, tamborējuma vai no trikotāžas.

    Aksesuāri

    Mūsdienu mode neļauj aizmirst arī par aksesuāriem. Ja vasara, tad tādi sieviešu apavi kā sandales ir tieši laikā.

    Un šogad ir modē gan košas sieviešu kurpes ar interesantiem akcentiem, gan sandales ar masīvu platformas zoli. Šie sieviešu apavi ir īpaši praktiski, staigājot pa smilšainu ceļu. Augstā zole saglabā pēdas tīras. Un, kopā ar vieglu vasaras kleitu, izskatīsies vienkārši žilbinoši. Dažādi siksniņu vijumi, pinumi un iešļūceņu tipa apavi ar vaļēju aizmuguri ir īstais vasaras top aksesuārs. Vēl aizvien modē ir sportiskie apavi, kas papildināti ar interesantām detaļām.

    Lai netraucēti varētu doties pastaigās, mieloties ar saldējumu vai vienkārši draiski ķert vēju, vieglās mugursomas būs īsts atradums. Tur varēsi salikt līdzi pašu nepieciešamāko, atstājot rokas brīvas. Materiāls var būt gan audums, gan āda, gan pinumi. Krāsu izvēle no neitrālajiem līdz košajiem toņiem, ar ziedu printu vai klasiski vienkrāsainas sieviešu somas.

    Ievies modes tendences savā garderobē

    Modes tendences 2024. gadam ir tik demokrātiskas, cik vien demokrātija modē ir iespējama. Tomēr atceries par pieklājības normām un atbilstošu etiķeti katrai situācijai. Tad izskatīsies gan eleganti, gan sievišķīgi jebkurā apģērbā. Ja ir vēlme vēl pagūt iegādāties ko interesantu savai drēbju kolekcijai vai smelties iedvesmu, ieskaties Andelemandele.lv, jo tur vari atrast īstas pērles par labām cenām. Seko modei ar prātu caur savu sirdi! Lai veicas!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē