• Top iemesli, kāpēc ilgtspējīgi īres dzīvokļi ir drošs ieguldījums

    Reklāmraksts
    25. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Ieguldījumi ilgtspējīgos īres dzīvokļos ir lielisks veids, kā nodrošināt finansiālo stabilitāti un vairot savu turību. Šeit ir galvenie iemesli, kāpēc šāda veida īpašumi ir laba izvēle:

    1. Stabils ienākums

    Īres dzīvokļu īpašumi nodrošina stabilu ienākumu plūsmu. Īres maksas no īrniekiem var palīdzēt segt hipotēkas maksājumus, uzturēšanas izmaksas un citus izdevumus. Šis stabilais ienākums var būt ļoti noderīgs, īpaši, ja citi ieguldījumi nedarbojas labi.

    2. Īpašuma vērtības pieaugums

    Laika gaitā nekustamā īpašuma vērtība parasti pieaug. Lai gan tirgus var svārstīties, ilgtermiņa tendence parasti ir uz vērsta uz augšu. Ieguldot īres dzīvokļos, jūs varat gūt labumu no īpašuma vērtības pieauguma, kas ilgtermiņā var padarīt jūs turīgāku.

    3. Aizsardzība pret inflāciju

    Nekustamais īpašums bieži tiek uzskatīts par labu aizsardzību pret inflāciju. Tā kā dzīves izmaksas pieaug, tā arī pieaug īres maksas. Tas nozīmē, ka jūsu īres ienākumi laika gaitā, visticamāk, pieaugs, palīdzot jums saglabāt pieaugošo izmaksu līmeni.

    4. Ieguldījumu diversifikācija

    Ieguldījumi īres dzīvokļos ļauj diversificēt savus ieguldījumus. Nekustamais īpašums parasti uzvedas atšķirīgi no ieguldījumie akcijās un obligācijās, nodrošinot zināmu aizsardzību pret tirgus svārstībām. Iekļaujot īres īpašumus savā ieguldījumu portfelī, jūs varat samazināt risku zaudēt naudu citās jomās.

    5. Pieaugošs pieprasījums pēc īres dzīvokļiem

    Arvien vairāk cilvēku izvēlas īrēt, nevis iegādāties savu īpašumus. Šī tendence notiek dažādu iemeslu dēļ, piemēram, elastības, mazāku atbildību un finansiālu apsvērumu dēļ. Pieaugošais pieprasījums pēc īres dzīvokļiem nodrošina, ka labi uzturēti īpašumi labās vietās vienmēr piesaistīs īrniekus un radīs ienākumus.

    6. Ilgtspējīgi un energoefektīvi ieguldījumi

    Ieguldījumi ilgtspējīgos un energoefektīvos īres dzīvokļos var padarīt jūsu ieguldījumu vēl drošāku. Videi draudzīgi īpašumi parasti ir ar zemākām ekspluatācijas izmaksām, kas piesaista īrniekus. Hanseatic īres dzīvokļu ieguldījumu fonds koncentrējas uz šāda veida īpašumiem, apvienojot finansiālos ieguvumus ar pozitīvu ietekmi uz vidi. Fonda īpašumi ir ļoti energoefektīvi, nodrošinot zemākas komunālo pakalpojumu izmaksas.

    7. Ilgtspējīga nekustamā īpašuma priekšrocības

    Ilgtspējīgiem nekustamajiem īpašumiem ir daudzas priekšrocības. Šie īpašumi parasti patērē mazāk enerģijas, kas samazina komunālo pakalpojumu rēķinus. Ilgtspējīgas ēkas ir projektētas ilgākam kalpošanas laikam un prasa mazākas uzturēšanas izmaksas, kas var ietaupīt naudu ilgtermiņā. Ieguldījumi šādos īpašumos palīdz aizsargāt vidi un atbalsta globālos centienus cīnīties pret klimata pārmaiņām.

    Papildus šīm priekšrocībām ilgtspējīgs nekustamais īpašums bieži kvalificējas zemākām finansēšanas izmaksām, izmantojot zaļā kredīta programmas. Šīs programmas piedāvā labvēlīgus aizdevuma nosacījumus energoefektīviem un videi draudzīgiem īpašumiem, samazinot kopējās aizņemšanās izmaksas. Tas nozīmē, ka investori ilgtspējīgā nekustamajā īpašumā var baudīt zemākas procentu likmes un labākas finansēšanas iespējas, tādējādi vēl vairāk palielinot ieguldījumu rentabilitāti un pievilcību.

    8. Stabilitāte ekonomikas lejupslīdes laikā

    Īres dzīvokļi parasti ir stabili pat ekonomikas lejupslīdes laikā. Cilvēkiem vienmēr ir nepieciešama vieta, kur dzīvot, padarot īres īpašumus par uzticamu ieguldījumu. Šī stabilitāte var sniegt jums sirdsmieru un finansiālu drošību. Hanseatic fonda koncentrēšanās uz augsta pieprasījuma, ilgtspējīgiem īpašumiem padara šo stabilitāti vēl spēcīgāku.

    9. Iespēja pasīvajiem ienākumiem

    Ar labu pārvaldību īres dzīvokļi var nodrošināt pasīvos ienākumus. Jūs varat nolīgt īpašuma pārvaldības uzņēmumus vai izmantot īpašuma pārvaldības rīkus, lai samazinātu laiku un pūles, kas nepieciešamas īpašuma uzturēšanai. Tādā veidā jūs varat baudīt īres ienākumus bez ikdienas pienākumiem. Alternatīvi, Hanseatic fonds nodrošina, ka īpašumi ir labi uzturēti un īrnieki ir apmierināti, tādējādi vēl vairāk nodrošinot jūsu ieguldījumu.

    10. Priekšrocības, ieguldot caur ieguldījumu fondu

    Ieguldījumi īres dzīvokļos caur ieguldījumu fondu, piemēram, Hanseatic ilgtspējīgu īres dzīvokļu ieguldījumu fondu, piedāvā papildu priekšrocības. Šie fondi nodrošina piekļuvi profesionāli pārvaldītam īres īpašumu portfelim, kas palīdz samazināt risku un izmantot pieredzējušu pārvaldnieku zināšanas. Tas nozīmē, ka jūs varat gūt labumu no zemākām ekspluatācijas izmaksām un iespēju ieguldīt lielākos, ienesīgākos īpašumos, kas varētu būt nepieejami, ja ieguldītu individuāli. Turklāt Hanseatic fonds nodrošina, ka visi īpašumi ir ilgtspējīgi un energoefektīvi, palielinot ilgtermiņa vērtību. Šī pieeja ļauj ieguldītājiem baudīt finansiālos un vides ieguvumus no ilgtspējīga nekustamā īpašuma, neuztraucoties par tiešo īpašuma pārvaldību.

    Noslēgumā, ilgtspējīgi īres dzīvokļi piedāvā drošu un ienesīgu ieguldījumu iespēju. Ar stabilu ienākumu, īpašuma vērtības pieaugumu un pieaugošo pieprasījumu pēc īres dzīvokļiem, ieguldījumi īres īpašumos var palīdzēt jums sasniegt finansiālo brīvību. Tiem, kas interesējas par ilgtspējīgiem un energoefektīviem īres ieguldījumiem, Hanseatic ilgtspējīgu īres dzīvokļu ieguldījumu fonds ir lieliska iespēja.

    «Hanseatic Alternative Investments AIFP» ir Latvijas Bankā reģistrēts ieguldījumu fondu pārvaldības uzņēmums, kas pārvalda Nasdaq CSD reģistrētu īres dzīvokļu ieguldījumu fondu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē