*Šis produkts perfekti atbilst suši jūraszāļu lapas standarta garumam.
**Avokado pirms izmantošanas vēlams apslacīt ar citronu sulu, lai tas pēc laika nekļūtu melns.
***Suši rīsu sagatavošana
500 g rīsu skalo zem tekoša ūdens, kamēr tas vairs nav duļķains. Sietā notecina, liek katlā, pārlej apmēram 1 litru auksta ūdens, lai tas būtu 1,5 centimetru virs rīsiem. Uzvāra, ļauj tik tikko vārīties, līdz viss ūdens ir ievārījies rīsos, neļaujot tiem savārīties biezenī. 3 ēdamkarotes suši etiķa sajauc ar 1 ēdamkaroti cukura un 1 tējkaroti sāls, karsējot izšķīdina un uzmanīgi iemaisa siltos rīsos. Atdzesētu ar samitrinātiem pirkstiem klāj uz jūraszāļu lapām.
Materiāls tapis sadarbībā ar VIČI.