• Starojoša, zīdaina āda!

    Reklāmraksts
    7. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lai iegūtu starojošu un zīdainu ādu rekomendējam veikt estētiskās medicīnas procedūru Hydra Facial, kas padara ādu svaigu un zīdainu, līdz ar to ir prieks uzlūkot sevi spogulī,” saka Lāzermedicīnas klīnikas dermatoloģe Ineta Mauriņa.

    – Kādu procedūru jūsu klīnikā var piedāvāt cilvēkam, kurš atnācis tieši ar šādu vēlmi – lai āda jau tūlīt izskatītos un justos labāk?

    -Viena no jaunākajām un pieprasītākajām kosmetoloģijas aparāttehnoloģijām ir HydraFacial, kas, piemērojot individualizētu, konkrētam ādas tipam un novēršamajai problēmai atbilstošu programmu,  ir izmantojama praktiski visiem. Šī ir tehnoloģija, kas ļauj vienlaikus dziļi attīrīt un mitrināt ādu, kā arī papildus individualizēti pievadīt tai nepieciešamās vielas serumu veidā, sekmējot  aizsardzību no ārējās vides faktoriem un atjaunošanu. HydraFacial procedūra ir sevišķi ieteicama pirms kāda svarīga notikuma, pirms svētkiem, kad cilvēks vēlas īpaši sakopt ādu, lai tā izksatītos svaiga un starojoša. Efekts ir redzams jau pēc vienas procedūras, bet, lai iegūtu noturīgu ilgtermiņa rezultātu, sākotnēji vēlamas vismaz 4 procedūras 1 reizi nedēļā, pēc tam uzturošas procedūras 1 reizi mēnesī. HydraFacial procedūra ir ieteicama gan kā ikdienas kosmētiskā procedūra laba ādas stāvokļa uzturēšanai, gan kā palīgmetode, risinot dažādas ādas problēmas.

    Piesakies procedūrai šeit: https://estetikasklinika.lv/

    -Kādos gadījumos iesakāt HydraFacial procedūras?

    – Tās palīdz, ja ir sausa, mitrumu un tvirtumu zaudējusi āda; āda, kuru skārušas vecuma izmaiņas, tai skaitā krunciņas; taukaina, problemātiska āda, īpaši ar paplašinātām porām; aknes sekas, I un II pakāpes akne; nevienmērīga sejas krāsa un reljefs; āda ar pigmentācija plankumiem. Procedūras palīdz ilgtermiņā uzturēt ādu labā stāvoklī, atvieglo turpmāko ikdienas kopšanu, jo jebkurš krēms, serums vai cits kopšanas līdzeklis, kas tiek uzklāts, iesūcas āda labāk; vienmērīgāk var uzklāt arī dekoratīvo kosmētiku.

    – Kādas ir sajūtas HydraFacial procedūras laikā un vai pēc tās ir nepieciešams atlabšanas periods?

    – Procedūra ir patīkama, varētu teikt – relaksējoša, nerada nekādu diskomfortu. Atlabšanas periods nav vajadzīgs. Atkarībā no ādas tipa 1–2 stundas pēc procedūras var būt neliels apsārtums, kas ātri izzūd.

    Kas tiek darīts procedūras gaitā?

    – Procedūrai izmanto īpašus triju veidu uzgaļus. Unikālā vakuuma aspirācijas sistēma nodrošina seruma nokļūšanu speciālā uzgalī. Procedūrai ir trīs posmi. Pirmais no tiem ir attīrīšana un eksfoliācija (nolobīšana)  – āda tiek attīrīta, atmirušās šūnas nolobītas, tādējādi atverot poras un sagatavojot to nākamajam procedūras posmam. Otrais posms ir ekstrakcija jeb dziļā ādas attīrīšana, kad tiek dziļi iztīrītas poras un papildus āda tiek mitrināta. Trešajā posmā āda tiek mitrināta un piesātināta ar antioksidantiem.

     Pateicoties iespējai regulēt vakuuma intensitāti, tiek garantēta procedūras drošība, to var veikt pat cilvēkiem ar ļoti jutīgu ādu. Vakuuma darbības rezultātā tiek iegūts pozitīvais masāžas efekts, uzlabojot ādas mikrocirkulāciju un limfas plūsmu.  Atkarībā no tā, kāda programma ir izraudzīta, kā arī saskaņā ar cilvēka ādas stāvokli, papildus iespējams izmantot limfodrenāžu, dimantu mikrodermabrāziju, skābes pīlingu, dažādus serumus, gaismas terapiju ar sarkanu vai zilu LED gaismu.

    Skaties, kā notiek procedūra šeit: https://estetikasklinika.lv/

    – Kādos gadījumos šo procedūru nedrīkst veikt?

    – Tādu ir pavisam nedaudz: saules apdegums, ādas bojājums veicamās procedūras apvidū, III-IV pakāpes akne, aktīvs infekcijas process veicamās procedūras apvidū, aktīva herpes infekcija veicamās procedūras apvidū, asinsreces traucējumi, atsevišķu medikamentu lietošana un smagas hroniskas slimības. Hydrafacial procedūras veic augsti kvalificēti estētikas speciālisti – ārstniecības personas ar medicīnisku izglītību, kuri pirms procedūras izvērtē klienta ādas stāvokli un uzdod nepieciešamos jautājumus par viņa veselību kopumā. Gan vakuuma intensitāte, gan citi parametri ir maināmi un tos var individuāli pieskaņot konkrētā klienta vajadzībām. Procedūru drīkst veikt arī grūtniecēm un barojošām mātēm. Ar vecāku piekrišanu šo metodi var lietot arī 14–16 gadus veciem pusaudžiem, kuriem problēmas nereti sagādā taukaina āda un viegla akne.

    -Jūsu klīnikai raksturīgi, ka ādas problēmu ārstēšanā kombinējat dažādas tehnoloģijas un procedūras. Kādos gadījumos dermatologs var iekļautHydrafacial procedūras kopējā ārstniecības shēmā?

    – Esam pārliecinājušies, ka dažādu tehnoloģiju un dažādu procedūru kombinēšana parasti dod labāku rezultātu nekā tikai vienas atsevišķas metodes izmantošana. Daļai pacientu, kuri nāk pie dermatologa uz konsultāciju un regulārām medicīniskām procedūrām, piemēram,  fotoatjaunojošo terapiju, frakcionēto CO2 ādas slīpēšanu, mums ir iespējas piedāvāt arī Hydrafacial procedūru. Lāzeru darbības iespaidā āda uz kādu laiku kļūst jutīgāka, sausāka un tāpēc ideālā variantā mēs iesakām to iepriekš sagatavot – attīrīt no atmirušām raga šūniņām un netīrumiem, iztīrīt poras, papildus mitrināt, tātad ādas stāvoklis jau būs labāks, atnākot uz medicīnsko procedūru, un līdz ar to medicīniskā procedūra dos labāku efektu, it īpaši tas attiecas uz frakcionēto CO2 ādas slīpēšanu, pēc kuras atlabšanas periods ilgst 7–10 dienas. Ja āda būs nekopta, sausa un slikti attīrīta, tad efekts nebūs tik labs un arī atlabšanas periods var ieilgt. Tāpēc ādas sagatavošana  ir ļoti svarīga, tāpat kā ādas kopšana mājās. Esam priecīgi, ka šim nolūkam līdztekus ķīmiskajam pīlingam vai mezoterapijai tagad varam piedāvāt arī jauno efektīvo Hydrafacial  procedūru.

    -Kādām ķermeņa zonām var veikt  Hydrafacial procedūras?

    – Pašlaik šo procedūru piedāvājam vienlaicīgi veikt sejas un kakla ādai – samērā bieži redzam, ka cilvēki rūpīgi kopj sejas ādu, bet piemirst par kakla ādu, kas nodod patieso vecumu un atspoguļo problēmas. Ar laiku plānojam ietvert arī dekoltē zonas, muguras un roku ādu. Šobrīd tas diemžēl nav aktuāli, bet reiz taču pandēmija beigsies un atkal varēsim pulcēties kāzās, izlaidumos, jubilejās un citos pasākumos, kur gribēsies perfekti izskatīties, un tad Hydrafacial nāks talkā, ne velti tā iedēvēta par “sarkanā paklāja” procedūru.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē