• Skapis par šauru? Paplašini skapja potenciālu ar kārtības ieviešanas risinājumiem līdz 10 eiro!

    Reklāmraksts
    12. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skapī nav vietas? Nesteidzies meklēt jaunu, jo daži viegli īstenojami padomi un kārtības ieviešanas risinājumi ļaus palielināt pašreizējā skapja potenciālu. Turklāt apģērba gabalu un aksesuāru sakārtošana ir būtiska, jo atvieglo ikdienu un rītus padara mazāk trauksmainus. IKEA interjera dizainers sniedz 4 ieteikumus kārtības ieviešanai skapī.

    Daļa šo risinājumu tagad IKEA pieejami par zemāku cenu: pildot apņemšanos sniegt labāku ikdienas dzīvi daudziem, maijā IKEA jau otro reizi šogad samazinājis cenas dažādu kategoriju precēm.

    1. Kastes – vienmēr uzticams sabiedrotais

    «Pirmkārt, apģērba gabalus vajadzētu sašķirot un novietot tiem īpaši paredzētā vietā. Skapī, tāpat kā citur mājoklī, kārtības ieviešanai ļoti noder kastes. Tās ļauj apģērbu un aksesuārus plauktos vai atvilktnēs izkārtot tā, lai tie aizņemtu mazāk vietas, būtu vieglāk atrodami un nerastos juceklis,» stāsta IKEA interjera dizainers Darjus Rimkus.

    Skapī var izmantot dažnedažādas kastes. Tās pieejamas daudzos izmēros, lai ikviens varētu izvēlēties piemērotāko. Vidēja izmēra kastes (piemēram, STUK kaste ar nodalījumiem par 2,99 eiro) lieliski piemērotas lietām, kas jātur pa rokai, proti, cimdiem vai šallēm. Novietojot cieši līdzās mazākas kastītes (piemēram, SKUBB 6 kastītes par 4,49 eiro), var maksimāli izmantot vietu atvilktnēs un gādāt, lai nelieli neparocīgas formas priekšmeti nemētātos un neradītu jucekli.

    2. Paplašini vietu ar piekarināmiem organizatoriem!

    Padari skapi parocīgāku, glabājot mantas pakarināmos organizatoros (piemēram, RASSLA organizatorā ar nodalījumiem par 6,99 eiro) – tie ļauj pilnībā izmantot vietu un īpaši noder lietām, kas glabājamas salocītas. Piekarināmajā organizatorā mantas vari glabāt, liekot tieši uz plauktiem, piemēram, kastēs. Tas ļaus pilnībā izmantot vietu katrā nodalījumā.

    Arī aksesuārus var glabāt piekarināmos organizatoros (piemēram, uz KOMPLEMENT daudzfunkcionālā pakaramā par 4,99 eiro). Tā aksesuāri ir vieglāk redzami, viegli pieejami, un tie kalpo par lielisku glabātavu šallēm un jostām.

    Vēl viens veids, kā acumirklī radīt glīti sakārtota skapja izskatu, – izmantot viena stila pakaramos. Pie piecu elegantu HÖSVANS bambusa pakaramo komplekta tagad vari tikt par zemāku cenu – 3,49 eiro. 

    3. Neradi jucekli, meklējot īstos apavus!

    Nodrošini vairāk vietas apaviem ar GREJIG apavu plauktu par 5 eiro. Citu virs cita vari likt pat trīs šādus plauktus, tādējādi ietaupot vietu.

    «Skapī var ieviest kārtību, sezonas vai reti valkātos apavus turot tiem īpaši paredzētās kastēs. Dažām ir sieta priekšdaļa, kas nodrošina gaisa apmaiņu, ļauj viegli pārskatīt apavus un neradīt jucekli, tos meklējot,» iesaka interjera dizainers.

    4. Noglabā iepriekšējās sezonas apģērbu!

    Apģērbam paredzētas somas (piemēram, PÄRKLA soma par 1,50 eiro) noder sezonālo drēbju glabāšanai un pasargāšanai no putekļiem un netīrumiem laikā, kad tās nav nepieciešamas. Dažām somām ir no sietveida materiāla darinātas daļas gaisa apmaiņai. Tās labi iegulst skapja augšējos plauktos, kur netraucē un kalpo par nemanāmu papildu glabātavu mantām. Šādi augšējos plauktos var glabāt gan sezonālo apģērbu, gan, piemēram, treniņu aprīkojumu. Soma var nodrošināt arī papildu vietu apģērba glabāšanai ārpus skapja, piemēram, zem gultas.

    5. Sava vieta pat mazākajam sīkumam

    Aksesuāri ir katra skaista tērpa uzticami sabiedrotie. Lai nepazaudētu glītās jostas, kaklasaites, pulksteņus, saulesbrilles un rotaslietas, interjera dizainers iesaka izmantot, piemēram, KUGGIS ieliktni ar nodalījumiem par 8,99 eiro. Tajā viss nepieciešamais ir labi pārskatāms, turklāt KUGGIS kastē tas ir vēl parocīgāks.

    IKEA turpina pazemināt cenas

    Īstenojot savu vīziju – radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem, IKEA maija vidū jau otro reizi šogad samazināja cenas daudzām precēm. Cenas ir samazinātas simtiem preču dažādās kategorijās – sākot ar mēbelēm, piemēram, dīvāniem, krēsliem, beidzot ar dažādiem uzglabāšanas risinājumiem un interjera priekšmetiem. Piemēram, DRAGAN zobu birstes turētājs maksā 3,49 eiro (iepriekš – 4,99 eiro), TRENSUM spogulis – 3,99 eiro (iepriekš – 6,99 eiro), RÅSKOG ratiņi – 39,99 eiro (iepriekš – 49,99 eiro), MÅNALG sienas lampa – 19,99 eiro (iepriekš – 29,99 eiro), TVERSTED paklājs – 89,99 eiro (iepriekš – 129 eiro).

    Vairāk preču tagad par zemāku cenu: https://www.ikea.lv/lv/tagad-zemaka-cena

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē