• Siltie salāti ar vistu, ķirbi un bietēm

    Vietējais top!
    7. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Vistas fileju sagriež gabaliņos, ieber bļodā un pievieno vistas garšvielu, citrona sulu.
    • To visu ar rokām samaisa un atstāj uz 15 minūtēm.
    • Pa to laiku gabaliņos sagriež ķirbi un vārītas bietes.
    • Cepamtraukā ieklāj cepampapīru, iesmērē ar olīveļļu un ber uz tā vistu, bietes, ķirbi, izkārto mazos tomātiņus.
    • Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.
    • Uz šķīvja izkārto salātu lapas, pa virsu – cepamtrauka saturu, pārkaisa rīvētu sieru un sagrieztas dilles.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē