- Saldajam krējumam pievieno olas, ķiploku pulveri, sāli, citronpiparus, kartupeļu garšvielu, kaltētas dilles un visu sakuļ ar putojamo slotiņu vai dakšiņu.
- Cepamtraukā kārto šķēlēs sagrieztus kartupeļus.
- Kartupeļiem pa virsu vienmērīgi izlīdzina gabaliņos sagrieztas baravikas un apšu bekas.
- Tad atkal liek kartupeļu kārtu un tiem pa virsu – novārītus vilnīšus.
- Visu pārlej ar sagatavoto saldā krējuma mērci, pārklāj foliju un liek cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
- Ņem ārā no cepeškrāsns, pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl 15 minūtes bez folija.
- Dekorē ar sagrieztiem pētersīļiem.
Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.