• Sēņu risoto

    Vietējais top!
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Gatavo buljonu. Katliņā ielej ūdeni, sēņu buljona kubiņu un uzvāra.
    • Pannā izkausē sviesta kubiņu, pievieno sagrieztas sēnes un apcep.
    • Pēc tam palielā pannā ielej olīveļļu, pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, sagrieztus pētersīļus un apcep.
    • Pieber rīsus un apmaisa.
    • Pēc mirkļa pielej baltvīnu un apceptās sēnes, atkal apmaisa.
    • Tad, nepārtraukti maisot, ik pa laikam pievieno kausiņu buljona.
    • Procesu atkārto, līdz buljons beidzies un rīsi mīksti.
    • Kad risoto gatavs, liek uz šķīvja, pārkaisa rīvētu cieto sieru.
    • Dekorē ar zaļumiem un maziem novārītiem vilnīšiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē