• Sausa āda? Kā to novērst? Zelta standarts sausas ādas kopšanā

    Reklāmraksts
    30. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Sausa āda ir bieži sastopams ādas stāvoklis, ko veicina dažādi iekšēji un ārēji faktori. Ādas sausums izpaužas dažādi, tomēr visbiežākās sausas ādas pazīmes ir: sausa, ļoti sausa, raupja, niezoša, apsārtusi, loboša, plēkšņaina āda kopā ar plaisāšanu un dedzinošu sajūtu.

    Sausas ādas kopšanas līdzekļiem ir jāietver tāda mitrinošu un lipīdus papildinošu sastāvdaļu kombinācija, kas pēc iespējas labāk atjaunotu ādas dabisko barjeras funkciju un novērstu mitruma turpmāku zudumu ādā.

    Pamatojoties uz pieejamajiem zinātniskajiem datiem, Urea (pazīstams kā karbamīds, urīnviela) ir zelta standarts sausas ādas terapijā.

    Dermatoloģe Lana Mieze / VC4 Dermatoloģijas klīnika:

    “sausas ādas mitrinošā terapija ietver vairākus procesus: ādas barjeras atjaunošanu, ūdens satura palielināšanu, transepidermālā ūdens zuduma samazināšanu, kā arī atjaunot lipīdu barjeras spēju piesaistīt, noturēt un pārvirzīt ūdeni nepieciešamajās zonās. Fizioloģiski šo komplekso pieeju nodrošina dabiskā mitrinošā faktora (DMF) komplekss un lipīdi, kur Urea ir tikai neliela daļa no tā. Līdz ar to, lai maksimāli atdarinātu dabiskos mitrināšanas procesus ādā, lokālie līdzekļi tiek bagātināti ar vairākiem vienam otru papildinošiem mitrinātājiem un lipīdiem kā, piemēram, keramīdi un glicerīns.”

    UreaRepair PLUS līnijas produkti sausas ādas kopšanai ietver dažādas koncentrācijas Urea (robežās no 5% līdz 30%). 

    Eucerin UreaRepair PLUS – tūlītējs un ilgstošs 48 stundu atvieglojums sausai ādai

    Dermatoloģe LANA MIEZE atzīst, ka Eucerin UreaRepair PLUS produktu sastāvs ir lieliski piemērots jebkuram ādas tipam un stāvoklim, it īpaši jutīgai, sausai un ļoti sausai ādai, ar nosacījumu, ka tiek sekots līdzi Urea procentuālajai koncentrācijai un atkarībā no tās  — paredzētajam lietošanas veidam. Šo produktu sastāvā ir unikālas mitrinošas komponentes, kas ļoti līdzinās dabiski ādā sastopamajiem savienojumiem, tādējādi atdarinot ādā fizioloģiskos procesus un papildinot vai pat aizpildot trūkstošos elementus. Šie produkti ir piemēroti ikdienas kopšanai veselas ādas vai hronisku sistēmisku slimību gadījumā, kā arī ādas papildu kopšanai zvīņēdes, dermatīta, kserozes un ihtiozes gadījumā, jo nodrošina aktīvās vielas veselas aizsargbarjeras veidošanai un atvieglo ārstēšanā nozīmēto aktīvo vielu iekļūšanu dziļākos ādas slāņos.

    EUCERIN UREA REPAIR PLUS DUŠAS ŽELEJA AR 5% UREA

    • Maigs, atjaunojošs un efektīvs ķermeņa ādas tīrīšanas līdzeklis.
    • Mitrina ādu un nostiprina ādas dabisko aizsargbarjeru.

    Dermatoloģe LANA MIEZE komentē: “priecē produkta sastāvs, jo tas nesatur ziepes un smaržvielas, bet ir bagātināts ar virkni dabiskā mitrinošā faktora kompleksu, tādējādi jau mazgāšanās laikā uzturot ādai nepieciešamo mitruma līmeni. Tāpat, pateicoties Urea duālajai darbībai, bez īpašas papildu mehāniskas berzes līdzeklis palīdzēs atbrīvot ādu no atmirušām ādas šūnām, ko praksē profilakses nolūkos nozīmēju pie samērā bieži sastopamās daudzkrāsainās ēdes.”

    EUCERIN UREA REPAIR PLUS 5% UREA LOSJONS AR NOMIERINOŠU AROMĀTU

    • Nodrošina tūlītēju un ilgstošu 48 stundu atvieglojumu sausai ādai.
    • Ar ādai draudzīgām sastāvdaļām, kurām piemīt pretiekaisuma īpašības un saudzīga iedarbība.
    • Nesatur smaržvielas, kuras mēdz izraisīt alerģiju.

    Dermatoloģe LANA MIEZE atzīst: “ Produktam ir unikāls sastāvs, kas maksimāli pielīdzināts ādas dabisko mitrinošo savienojumu kompleksam, nosedzot četrus fizioloģiskos mitrināšanas posmus. Tāpat arī vēlos pievērst uzmanību tam, ka produktam ir viegls aromāts, kas alerģiskas personas sākotnēji varētu atturēt no tā iegādes. Tomēr vēlos uzsvērt, ka jutīgām personām biežās alerģijas mēdz būt no produktos pievienotajām smaržvielām (no ang. val.  — fragrance), nevis aromāta (no ang.val.  — scent), kas nav viens un tas pats. Tieši tādēļ tomēr aicinātu izmēģināt šo produktu.”

    Lietotāja pieredze

    Marta Ābele, satura veidotāja 

    @divas.abeles

    “Psoriāze ir kā spēle par savu ķermeni mūža garumā. Apgūstot jaunus ārējos un iekšējos faktorus, kuri ietekmē psoriāzes uzliesmojumu, es jūtos tā, it kā izietu jaunu līmeni sava ķermeņa iepazīšanas spēlē. Izmēģinot Eucerin Urea Repair PLUS līnijas produktus, es varu teikt, ka esmu apguvusi jaunu līmeni  — spēju savas ādas stāvokli uzturēt bez lieliem psoriāzes radīta sausuma uzliesmojumiem! Eucerin Urea līnija pabaro un mitrina ādu tādā līmenī, ka mani pat nebaida tuvojošā ziema un sausums, kas ir milzīgi veicinošie faktori manas psoriāzes uzliesmojumiem.”

                     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē