• Saules paneļu uzstādīšana privātmājā – ko ņemt vērā?

    Reklāmraksts
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Saules paneļi ir mūsdienīgs un efektīvs veids, kā samazināt elektroenerģijas izmaksas, vienlaikus parūpējoties arī par vidi. Saules paneļu uzstādīšana ir vairāku uzņēmumu piedāvājumā, tādēļ, lai izvēlētos labāko ilgtermiņa risinājumu, ir vērts salīdzināt dažādas iespējas. Ko ņemt vērā, izvēloties saules paneļus privātmājai? Par to vairāk raksta turpinājumā.

    Saules paneļu jauda

    Svarīgs aspekts ir saules paneļu jauda. Tā ir jāizvēlas atbilstoši mājsaimniecības vidējam elektroenerģijas patēriņam gada laikā. Vērtējot šo aspektu, ieteicams ņemt vērā elektroenerģijas patēriņu dažādos gadalaikos un diennakts laikos.

    Neatbilstoši izvēlēti saules paneļi būs mazāk efektīvi. Piemēram, ja saules paneļu jauda ir zemāka nekā vajadzīgs, netiek saražots pietiekams elektroenerģijas daudzums. Savukārt, ja saules paneļi ir pārāk jaudīgi, elektroenerģijas ir vairāk nekā vajadzīgs. Abos šajos gadījumos saules paneļu uzstādīšana var izrādīties mazāk izdevīga.

    Garantijas laiks

    Izvēloties saules paneļus, pievērsiet uzmanību arī to garantijas laikam. Der zināt, ka uz saules paneļiem attiecināmas divu veidu garantija – tehniskā un ražīguma. Pārliecinieties par to, ka izvēlētais tirgotājs piedāvā vismaz 15 gadu tehnisko garantiju un vismaz 25 gadu ražīguma garantiju.

    Saules paneļu iegādes vieta

    Domājot par saules paneļu kvalitāti un ilgtspējību, ne mazāk svarīgs kritērijs ir vieta, kur tie tiek iegādāti. Pievērsiet uzmanību ne tikai tam, kāda ir saules paneļu cena, bet arī citiem būtiskiem faktoriem – pakalpojuma sniedzēja uzticamībai un pieredzei.

    Ja meklējat zinošu pakalpojuma sniedzēju, ieskatieties uzņēmuma “Baltijas Elektro Sabiedrība” piedāvājumā www.be.lv.  Te ir pieejamas speciālistu konsultācijas, saules paneļi, to piegāde un uzstādīšana.

    “Baltijas Elektro Sabiedrība” ir viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kā arī vienīgais starptautiskais šāda tipa uzņēmums valstī. Šajā nozarē “Baltijas Elektro Sabiedrība” darbojas jau 30 gadus, no tiem 25 gadus ietilpst Würth grupā.

    Uzņēmums nodrošina risinājumus ārējo un iekšējo inženiertīklu un apgaismojuma izbūvei, ūdensapgādei, kā arī  telekomunikācijām. Viena no jaunākajām uzņēmuma darbības jomām ir saules paneļu uzstādīšana privātmājām, pašvaldības iestādēm un uzņēmumiem, kā arī saules parku ierīkošana. Uzziniet vairāk www.be.lv.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē